Ingredientai
alyvuogių aliejaus
50
ml
šaldytų spanguolių
50
g
rudojo cukraus
žiupsnelis
apelsino žievelės
0.25
vnt.
apelsino sulčių
0.5
vnt.
pomidorų
2
vnt.
juodųjų alyvuogių
50
g
špinatų
1
sauja
druskos
žiupsnelis
druskos
žiupsnelis
„Burrata“ sūrio
1
vnt.
graikinių riešutų (papuošimui)
bazilikų
ryšulėlis
bazilikų
ryšulėlis
Porcijos: 2
„Burrata“ sūris tobulai dera su pomidorais – pajauskite Italijos skonį namuose vos per kelias minutes! Šios salotos bus puikūs pietūs ar lengva vakarienė.
Gaminimo eiga
1. Į keptuvę pilkite alyvuogių aliejų, berkite spanguoles, rudąjį cukrų, įtarkuokite apelsino žievelę, įspauskite sulčių, kepkite tiek, kad išsilydytų cukrus, tačiau spanguolės išlaikytų formą. Atvėsinkite.
2. Į dubenį dėkite špinatus, stambiai supjaustytus pomidorus, juodąsias alyvuoges, berkite druską, „Burrata“ sūrį, apliekite spanguolėmis, pabarstykite riešutų ir papuoškite bazilikų lapeliais.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai