Ingredientai

alyvuogių aliejaus 50 ml
šaldytų spanguolių 50 g
rudojo cukraus žiupsnelis
apelsino žievelės 0.25 vnt.
apelsino sulčių 0.5 vnt.
pomidorų 2 vnt.
juodųjų alyvuogių 50 g
špinatų 1 sauja
druskos žiupsnelis
druskos žiupsnelis
„Burrata“ sūrio 1 vnt.
graikinių riešutų (papuošimui)
bazilikų ryšulėlis
bazilikų ryšulėlis
Porcijos: 2
Burratasūris tobulai dera su pomidorais – pajauskite Italijos skonį namuose vos per kelias minutes! Šios salotos bus puikūs pietūs ar lengva vakarienė.

Gaminimo eiga

1. Į keptuvę pilkite alyvuogių aliejų, berkite spanguoles, rudąjį cukrų, įtarkuokite apelsino žievelę, įspauskite sulčių, kepkite tiek, kad išsilydytų cukrus, tačiau spanguolės išlaikytų formą. Atvėsinkite.

2. Į dubenį dėkite špinatus, stambiai supjaustytus pomidorus, juodąsias alyvuoges, berkite druską, „Burrata“ sūrį, apliekite spanguolėmis, pabarstykite riešutų ir papuoškite bazilikų lapeliais.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai