Ingredientai

burokėlių 1 kg
acto 9 % 9 v. š.
vandens 1 l
cukraus 2 v. š.
druskos 1 v. š.
laurų lapų 3 vnt.
kvapiųjų pipirų žiupsnelis
Marinuoti burokėliai puikiai tiks prie mėsos patiekalų ar kaip salotų sudėtinė dalis.

Gaminimo eiga

1. Nuplautus burokėlius išvirkite, nulupkite ir supjaustykite (arba stambiai sutarkuokite).

2. Į puodą supilkite actą, vandenį, suberkite visus prieskonius ir užvirinkite.

3. Suverskite burokėlius, vėl užvirinkite.

4. Išpilstykite į sterilizuotus stiklainius ir sandariai uždarykite.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai