Ingredientai
rudojo cukraus
3
v. š.
žaliosios citrinos žievelės
1
vnt.
žaliosios citrinos sulčių
0.5
vnt.
druskos
žiupsnelis
kaparėlių
2
v. š.
virtų burokėlių
3
vnt.
špinatų
1
sauja
gražgarsčių
1
sauja
obuolio
1
vnt.
greipfruto
1
vnt.
fetos sūrio
50
g
graikinių riešutų
1
sauja
Gaminimo eiga
1. Keptuvėje užkaitinkite žaliosios citrinos sultis su ruduoju cukrumi, įtarkuokite citrinos žievelės, įberkite druskos. Užvirus suberkite kaparėlius, viską išmaišykite ir leiskite užvirti.
2. Burokėlius supjaustykite skiltelėmis, įdėję į dubenėlį apipilkite paruoštu marinatu ir viską išmaišykite.
3. Į kitą dubenį dėkite špinatus, gražgarstes, skiltelėmis pjaustytą obuolį ir greipfrutą, pamarinuotus burokėlius, fetos sūrį ir apibarstykite graikiniais riešutais.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai