Ingredientai

1 stiklainiui
česnako galvos 1 vnt.
aitriosios paprikos 1 vnt.
imbiero šaknies 1 gabaliukas
gvazdikėlių 3 vnt.
lauro lapo 1 vnt.
sojų padažo 250 ml
vandens 100 ml
rudojo cukraus 50 g
virtų, luptų kiaušinių 6 vnt.

Gaminimo eiga

1. Česnaką ir aitriąją papriką perpjaukite pusiau, imbierą – griežinėliais, dėkite į prikaistuvį kartu su cinamono lazdele, gvazdikėliais bei lauro lapu. Viską apkepkite.

2. Supilkite sojų padažą, rudąjį cukrų ir vandenį ant skrudinamų prieskonių, užvirkite. Dėkite į stiklainį kiaušinius sluoksniuodami su virtu česnaku, paprikomis ir imbieru, tada supilkite likusį skystį.

PATARIMAI:

* Parą palaikykite kambario temperatūroje, vėliau perkelkite į šaldytuvą.

* Suvartokite per 10 dienų.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai