Ingredientai
1 stiklainiui
česnako galvos
1
vnt.
aitriosios paprikos
1
vnt.
imbiero šaknies
1
gabaliukas
cinamono lazdelės
1
vnt.
gvazdikėlių
3
vnt.
lauro lapo
1
vnt.
sojų padažo
250
ml
vandens
100
ml
rudojo cukraus
50
g
virtų, luptų kiaušinių
6
vnt.
Gaminimo eiga
1. Česnaką ir aitriąją papriką perpjaukite pusiau, imbierą – griežinėliais, dėkite į prikaistuvį kartu su cinamono lazdele, gvazdikėliais bei lauro lapu. Viską apkepkite.
2. Supilkite sojų padažą, rudąjį cukrų ir vandenį ant skrudinamų prieskonių, užvirkite. Dėkite į stiklainį kiaušinius sluoksniuodami su virtu česnaku, paprikomis ir imbieru, tada supilkite likusį skystį.
PATARIMAI:
* Parą palaikykite kambario temperatūroje, vėliau perkelkite į šaldytuvą.
* Suvartokite per 10 dienų.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai