Ingredientai

ananaso 1 kg
cukraus 0.5 kg
cukraus 0.5 kg
gvazdikėlių 4 vnt.

Gaminimo eiga

1. Ananasą nulupkite, išpjaukite kietąją vidurinę dalį, minkštimą supjaustykite labai mažais gabalėliais.

2. Įdėkite minkštimą į didelį indą, suberkite cukrų, gvazdikėlius, dėkite cinamono lazdelę ir gerai išmaišykite. Masę užvirkite ir nuolat maišykite 5 minutes.

3. Supilkite uogienę į stiklainius ir sandariai uždarykite. Atvėsinkite apverstus.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Reikia pasistengti

Citrinų marmeladas

Lengvai paruošiamas
40 min.

Obuolių ir slyvų uogienė

Lengvai paruošiamas

Ananasų uogienė