Ingredientai

Miltai 1.5 stiklinės
Pienas 0.75 stiklinės
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Kakavos milteliai 1 šaukštelis
Cukrus 1 šaukštelis
Pienas 2 šaukštai
Grietinė 1 šaukštas
Bananai 2 vnt.
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Sumaišykite blynų tešlą iš miltų, pieno, kiaušinių ir kepimo miltelių. Jei tešla per skysta, įdėkite daugiau miltų. Jei per tiršta, įpilkite dar pieno.

2. Dalį tešlos atskirkite į kitą dubenį ir suberkite kakavos miltelius.

3. Iškepkite paprastus ir šokoladinius blynus. Pasistenkite, kad visi blynai būtų panašaus dydžio.

4. Kol blynai kepa, paruoškite pertepimą. Varšką ištrinkite su pienu, cukrumi ir grietine.

5. Supjaustykite bananus griežinėliais.

6. Ant paprasto blyno užtepkite varškės, uždėkite bananų griežinėlių, uždėkite šokoladinį blyną ir vėl tepkite varškės, dėkite bananus. Šį procesą pakartokite dar du kartus.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Mini blynai pusryčiams
Lengvai paruošiamas
20 min.

Mini blynai pusryčiams