Porcijos: 4
Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi blynų receptu.

Gaminimo eiga

1. Virtuviniame kombaine gerai išplakame kiaušinį, citrinos žievelę, vanilės ekstraktą ir cukrų.

2. Supilame pieną ir vėl gerai išplakame.

3. Sumaišome miltus su kepimo milteliais ir palaipsniui beriame į šlapių ingedientų masę. Išmaišome iki vientisos masės.

4. Keptuvę (nelimpančią) gerai įkaitiname, patepame aliejumi ir su konditeriniu švirkštu arba mažu šaukšteliu formuojame mažus blynus.

5. Kepame po 30 sekundžių iš kiekvienos pusės.

6. Tiekiame iš karto su norimomis uogomis ir ant viršaus užberiame cukraus pudros.

Skanaus!
„Samčio užrašai“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai