Ingredientai
didelės morkos
3
vnt.
jūsų mėgstamų miltų
1
stiklinė
kokosų aliejaus
4
v. š.
kiaušiniai
4
vnt.
geltonųjų razinų (jas užpilkite verdančiu vandeniu ir pamirkykite)
150
g
kepimo miltelių
2
a. š.
šiek tiek druskos
cinamono
1
a. š.
juodojo šokolado
100
g
Gaminimo eiga
1. Morkas sutarkuokite burokine tarka.
2. Kiaušinius išplakite su datulių mase ir ištirpintu kokosų aliejumi.
3. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir berkite į kiaušinių masę. Gerai išmaišykite, pagardinkite druska, cinamonu.
4. Į tešlą berkite pamirkytas, nusunktas razinas, tarkuotas morkas ir smulkiais gabaliukais sutrupintą šokoladą. Išmaišykite.
5. Kepimo formą patepkite aliejumi, pilkite tešlą ir dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepkite apie 45 minutes.
Receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.
Atsiliepimai