Porcijos: 8
Vido Bareikio receptas.

Gaminimo eiga

1. Nulupkite ir supjaustykite obuolius nedidelėmis skiltelėmis, užbarstykite cinamonu, cukrumi ir išmaišykite.

2. Tešlai sukapokite kietą ir šaltą sviestą, suberkite ant viršaus avižinius dribsnius, miltus, druską, cukrų ir viską sumaišykite.

3. Ištepkite kepimo formą sviestu ir į ją tolygiai sutrupinkite vieną ketvirtadalį pasigamintos tešlos. Tuomet sudėkite obuolius ir ant viršaus užtrupinkite likusią tešlos dalį.

4. Pyragą kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis