Ingredientai

Rudasis cukrus 0.5 puodelio
Miltai 1.5 puodelio
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Cinamonas 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Obuoliai 3 vnt.
Rudasis cukrus 0.25 puodelio
Miltai 0.25 puodelio
Sviestas 4 šaukštai
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Išsukite minkštą sviestą su cukrumi.

2. Po vieną įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.

3. Tarpusavyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir cinamoną. Įmaišykite į tešlą.

4. Suberkite mažais gabaliukais supjaustytus obuolius.

5. Supilkite tešlą į sviestu gausiai išteptą kepimo formą.

6. Dubenyje pirštais sumaišykite trupiniams skirtus produktus : miltus, cukrų ir sviestą. Neminkykite, turi gautis birūs trupiniai.

7. Gautus trupinius suberkite ant tešlos.

8. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

9. Iš kepimo formos išimkite pyragui atvėsus.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis