Ingredientai

Obuoliai 5 vnt.
Miltai 1 stiklinė
Cukrus 1 stiklinė
Aliejus 2 šaukštai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklas ir gana stambiai supjaustykite.

2. Kitame dubenyje sumaišykite kiaušinius, cukrų, aliejų, cinamoną, vanilinį cukrų ir miltus.

3. Į gerai išmaišytą tešlą suberkite obuolius ir išmaišykite.

4. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi ištiestą arba gausiai sviestu išteptą kepimo formą.

5. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais