Gaminimo eiga

Sausainius sutrupinkite iki labai smulkių trupinių.

Džiovintus vaisius ir uogas išmirkykite juodoje arbatoje ir nusunkite. Abrikosus ir slyvas smulkiai supjaustykite.

Varškę ištrinkite iki purumo su minkštu sviestu, cukrumi ir grietinėle.

Viską gerai išmaišykite ir sudėkite į norimą indą, ištiestą maistine plėvele.

Dėkite į šaldytuvą valandai.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Nekepta žaliųjų citrinų tarta
Lengvai paruošiamas
1 val.

Nekepta žaliųjų citrinų tarta

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis