Ingredientai
Miltai
200
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Cukrus
100
g
Kepimo milteliai
0.5
šaukštelio
Sviestas
100
g
Abrikosų džemas
4
šaukštai
Cinamonas
0.5
šaukštelio
Varškė
250
g
Sviestas
100
g
Cukrus
50
g
Kiaušiniai
6
vnt.
Razinos
2
saujos
Abrikosų džemas
1
šaukštas
Miltai
2
šaukštai
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi ir kiaušiniu.
Maišant sudėkite miltus ir kepimo miltelius. Gerai išminkykite tešlą.
Iškočiokite iš ištieskite kepimo formą (geriausia, jei ji bus ištiesta kepimo popieriumi).
Tešlą subadykite šakute ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.
Pertepimui skirtą džemą sumaišykite su cinamonu.
Varškės sluoksniui išsukite pertrintą varškę su minkštu sviestu, kiaušiniais, cukrumi ir džemu.
Įmaišykite miltus, išmirkytas razinas.
Ant tešlos pagrindo sukrėskite abrikosų džemą ir išlyginkite.
Sukrėskite varškės įdarą ir išlyginkite.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Atsiliepimai