Ingredientai
Miltų
200 g
Kiaušiniai
1 vnt.
Cukraus
100 g
Kepimo milteliai
0.5 šaukštelis
Sviestas
100 g
Abrikosų džemas
4 šaukštas
Cinamono
0.5 šaukštelis
Varškė
250 g
Sviestas
100 g
Cukraus
50 g
Kiaušiniai
6 vnt.
Razinos
2 sauja
Abrikosų džemas
1 šaukštas
Miltų
2 šaukštas
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi ir kiaušiniu.
Maišant sudėkite miltus ir kepimo miltelius. Gerai išminkykite tešlą.
Iškočiokite iš ištieskite kepimo formą (geriausia, jei ji bus ištiesta kepimo popieriumi).
Tešlą subadykite šakute ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.
Pertepimui skirtą džemą sumaišykite su cinamonu.
Varškės sluoksniui išsukite pertrintą varškę su minkštu sviestu, kiaušiniais, cukrumi ir džemu.
Įmaišykite miltus, išmirkytas razinas.
Ant tešlos pagrindo sukrėskite abrikosų džemą ir išlyginkite.
Sukrėskite varškės įdarą ir išlyginkite.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.