Ingredientai

Makaronai 0.5 pakelio
Pienas 200 ml
Porcijos: 4
Makaronų apkepą mėgsta tiek maži, tiek dideli. Šiam patiekalui gaima sunaufoti ir nuo vakarykščių pietų likusius makaronus. Tada gamybos procesas sutrumpės ir makaronų apkepu mėgausitės daug greičiau.

Gaminimo eiga

1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje taip, kaip nurodyta ant pakelio.

2. Dešrą gana smulkiai supjaustykite.

3. Kiek atvėsusius išvirtus makaronus sumaišykite su pjaustyta dešra, tarkuotu sūriu. Suberkite į kepimo indą.

4. Kiaušinius išplakite su pienu ir užpilkite ant makaronų.

5. Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai