Pietums – makaronai su fetos sūriu ir pomidoriukais. Kreminės tekstūros padažas puikiai tinka prie makaronų ir kuria gurmaniško patiekalo įspūdį. Patiekdami makaronus su fetos sūriu ir pomidoriukais apibarstykite krapų šakelėmis.

Gaminimo eiga

* Į pasūdytą vandenį įpilkite aliejaus ir virkite makaronus, kaip nurodyta ant pakelio.

* Į stiklinę kepimo formą suberkite pomidorus, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska. Ten pat įdėkite fetos sūrį, apibarstykite česnako griežinėliais, provanso žolelėmis ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 12 minučių.

* Išvirusius makaronus nukoškite. Vandens neišpilkite.

* Iškepusį sūrį ir pomidorus ten pat skardoje sutrinkite, užpilkite 100 ml skysčio, kuriame virė makaronai, ir išmaišykite.

* Į skardą su gautu padažu supilkite išvirusius makaronus, užberkite kapotų petražolių ir išmaišykite. Patiekdami užbarstykite krapų šakelių.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai