Ingredientai

Obuoliai 7 vnt.
Cinamonas 2 šaukšteliai
Avižiniai dribsniai 0.5 stiklinės
Miltai 0.5 stiklinės
Kefyras 1 stiklinė
Medus 2 šaukštai
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Avižinius dribsnius užpilkite kefyru ir palikite 10 minučių, kad išbrinktų.

Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite plonomis riekelėmis. Sumaišykite su cinamonu ir sudėkite į kepimo formos dugną (formą ištepkite sviestu).

Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus.

Baltymus išplakite iki standžių putų.

Trynius išsukite su pašildytu medumi (šiltas medus suskystėja).

Į avižinių dribsnių ir kefyro masę supilkite trynius su medumi, išsukite. Suberkite miltus su kepimo milteliais ir išmaišykite. Sudėkite baltymus ir gerai išmaišykite.

Tešlą užpilkite ant obuolių.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai