Ingredientai

Aliejus 50 ml
Balzaminis actas 3 šaukštai
Morkos 2 vnt.
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Cukrus žiupsnelis
Raudonėliai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Baklažaną supjaustykite maždaug 2 cm storio griežinėliais.

Apibarstykite druska, palikite 15–20 minučių pastovėti, nusausinkite virtuviniu popieriumi ir supjaustykite kubeliais.

Puode įkaitinkite aliejų ir sudėkite baklažanus, susmulkintus česnakus ir svogūnus.

Retkarčiais pamaišydami troškinkite 5 minutes.

Sudėkite plonais griežinėliais supjaustytas morkas, cukinijas, supilkite sultinį ir pomidorų tyrę.

Pagardinkite druska, pipirais ir raudonėliais.

Kaitinkite, kol užvirs, uždenkite ir troškinkite 20 minučių.

Įmaišykite balzaminį actą.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai