Ingredientai
Baklažanai
1
vnt.
Aliejus
50
ml
Balzaminis actas
3
šaukštai
Svogūnai
1
vnt.
Morkos
2
vnt.
Česnakai
1
vnt.
Cukinijos
2
vnt.
Vištienos sultinys
400
ml
Pomidorų tyrė
400
ml
Druska
žiupsnelis
Pipirai
pagal skonį
Cukrus
žiupsnelis
Raudonėliai
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Baklažaną supjaustykite maždaug 2 cm storio griežinėliais.
Apibarstykite druska, palikite 15–20 minučių pastovėti, nusausinkite virtuviniu popieriumi ir supjaustykite kubeliais.
Puode įkaitinkite aliejų ir sudėkite baklažanus, susmulkintus česnakus ir svogūnus.
Retkarčiais pamaišydami troškinkite 5 minutes.
Sudėkite plonais griežinėliais supjaustytas morkas, cukinijas, supilkite sultinį ir pomidorų tyrę.
Pagardinkite druska, pipirais ir raudonėliais.
Kaitinkite, kol užvirs, uždenkite ir troškinkite 20 minučių.
Įmaišykite balzaminį actą.
Atsiliepimai