Ingredientai
Manų kruopos
350
ml
Cukrus
350
ml
Druska
žiupsnelis
Kokosų pienas
1.9
l
Sviestas
125
g
Kiaušinių baltymai
3
vnt.
Razinos
stiklinė
Migdolų drožlės
stiklinė
Porcijos: 4
Saldus kokosinis manų kruopų apkepas su razinomis ir migdolų drožlėmis.
Gaminimo eiga
Į kokosų pieną suberkite manų kruopas, cukrų, druską ir leiskite 30 min pabrinkti. Nuolat maišydami užvirkite. Sudėkite sviestą ir virkite ant mažos ugnies, nuolat maišydami į vieną pusę. Nukelkite nuo ugnies, įmaišykite kiaušinių baltymus ir razinas.
Šią masę sudėkite į kepimo indą ir pabarstykite sezamo sėklomis arba migdolų drožlėmis. Kepkite 160 laipsnių orkaitėje 45 min. Palaukite, kol atvės, tada supjaustykite gabalėliais ir patiekite.
Atsiliepimai