Ingredientai
Lašišos filė
300
g
Druska
0.25
a. š.
Alyvuogių aliejus
3
v. š.
Griežinėliais pjaustyti agurkai
100
g
Ketvirčiais supjaustyti slyviniai pomidorai
250
g
Smulkinių raudonieji svogūnai
80
g
Juodosios alyvuogės
11
vnt.
Citrinos sultys
1
v. š.
Mati pipirai
0.25
a. š.
Smulkinti šviežūs raudonėlių lapeliai
1
šaukštelis
Smulkintos petražolės
2
v. š.
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
1. Įkaitinkite aliejumi išteptą grilio keptuvę, sudėkite lašišą ir kepkite 6–8 minutes vieną pusę ir 2–3 minutes kitą pusę.
2. Tada atsargiai išimkite lašišą iš keptuvės, apibarstykite druska ir palikite atvėsti.
3. Salotoms skirtus ingredientus sudėkite į salotinę, išmaišykite ir galiausiai sudėkite mažais gabalėliais susmulkintą lašišą.
Atsiliepimai