Ingredientai

Druska 0.25 a. š.
Griežinėliais pjaustyti agurkai 100 g
Ketvirčiais supjaustyti slyviniai pomidorai 250 g
Smulkinių raudonieji svogūnai 80 g
Citrinos sultys 1 v. š.
Mati pipirai 0.25 a. š.
Smulkinti šviežūs raudonėlių lapeliai 1 šaukštelis
Smulkintos petražolės 2 v. š.
Porcijos: 3

Gaminimo eiga

1. Įkaitinkite aliejumi išteptą grilio keptuvę, sudėkite lašišą ir kepkite 6–8 minutes vieną pusę ir 2–3 minutes kitą pusę.

2. Tada atsargiai išimkite lašišą iš keptuvės, apibarstykite druska ir palikite atvėsti.

3. Salotoms skirtus ingredientus sudėkite į salotinę, išmaišykite ir galiausiai sudėkite mažais gabalėliais susmulkintą lašišą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai