Porcijos: 2
Glazūruoti baklažanai su sezamais tinka prie mėsos, žuvies patiekalų ar tiesiog valgyti su duona. Juos pagaminti labai paprasta, o ir iškeps vos per 10-12 minučių. Glazūruotus baklažanus su sezamais geriau valgyti, kol karšti.

Gaminimo eiga

1. Baklažanus perpjaukite pusiau ir įpjaukite.

2. Sumaišykite aliejų, miso pastą, ryžių actą ir sojų padažą.

3. Į gautą marinatą sudėkite pjaustytus baklažanus ir gerai išmaišykite.

4. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 10–12 min.

5. Iškeptus baklažanus sudėkite į lėkštę ir gausiai apibarstykite sezamų sėklomis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai