marinatas

Žaliosios arbatos marinatas paukštienai  (1)
2016 m. liepos 17 d. 00:00
Dažnas sako nemėgstantis keptos vištienos dėl sauso skonio. Esu aprašiusi vieną mirkytos paukštienos receptą, pridėjau dar vieną skonį ir gavau ypatingą...
Kepta vištiena garstyčių marinate
2016 m. birželio 30 d. 00:00
Nesudėtingas marinatas, bet labai skanus, ir vištiena bus pikantiško skonio.
Patyrusių virėjų kulinarinės gudrybės - kiekvienai šeimininkei  (4)
2016 m. birželio 20 d. 00:00
Kad ir ką veiktumėte, darykite tai su meile, tada bet kokios veiklos rezultatas bus...
Raugiame pirmuosius agurkėlius: ar jau bandėte šiuos 5 gardžiausius receptus?  (1)
2016 m. birželio 19 d. 00:00
Birželio mėnesį iš savo sodų ir daržų parsinešame pirmuosius šviežius agurkėlius....
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai  (14)
2016 m. birželio 18 d. 00:15
Šis marinatas pagal receptą buvo naudojamas cukinijoms, bet tinka ir agurkams bei kitoms...
Grilyje keptos dorados
2016 m. birželio 13 d. 00:02
Kepti vištienos sparneliai pagal G. Drukteinį  (3)
2016 m. birželio 12 d. 10:02
Etiketo žinovas Giedrius Drukteinis pastebi, jog iškylose vengiama ruošti vištienos šlauneles ir sparnelius, nes jų valgymas neestetiškas.
Ką mėgsta gaminti maisto kultūros festivalio organizatoriai: 3 receptai
2016 m. birželio 9 d. 09:57
Jau šį savaitgalį birželio 10–11 dienomis Kauno centrą užplūs viliojantys...
R. Bolgovo patarimai, kaip isirinkti mėsą griliui. + MARINATO RECEPTAS
2016 m. gegužės 28 d. 00:00
Šiltas oras, sužaliavusi gamta ir čirškančios mėsos kvapas – taip, kalbėsime apie...
Marinuojame ŠAŠLYKUS: didžiausios klaidos ir geriausi receptai
2016 m. gegužės 28 d. 00:00
Šašlykas ir kepsniai dažniausiai marinuojami iš anksto. Kiekviena šeima turi savo...
Grilio specialistas: kepant negalima mėsos šlakstyti alumi ar kitais skysčiais  (13)
2016 m. gegužės 20 d. 14:20
Šių metų gastronomijos tendencijos palankios lauke gamintam maistui, o tarp populiariausių siūlomų pasirinkimų – ant grotelių kepta mėsa ar dešrelės.
Grilio specialistas: mėsą ne tik kepkite, bet ir rūkykite  (3)
2016 m. gegužės 20 d. 14:06
Šių metų gastronomijos tendencijos palankios lauke gamintam maistui, o tarp populiariausių siūlomų pasirinkimų – ant grotelių kepta mėsa ar dešrelės....
5 dažniausios mėsos marinavimo klaidos  (1)
2016 m. gegužės 19 d. 11:40
Griliaus sezonas jau startavo: kam sklandžiai, o kam ir nelabai.
5 dažniausios mėsos marinavimo klaidos  (7)
2016 m. gegužės 19 d. 10:14
Griliaus sezonas jau startavo: kam sklandžiai, o kam ir nelabai. Dėl prisvilusių...
3 gardžių kepsnių receptai  (3)
2016 m. gegužės 9 d. 11:50
Vasara jau ne už kalnų, o savaitgaliai darosi vis šiltesni ir giedresni. Per ilgus...
Grilio sezonas: patarimai, kaip marinuoti ir kiek kepti mėsą, žuvį, vištieną
2016 m. gegužės 6 d. 00:15
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
Ką būtina žinoti, norint iškepti skanius šašlykus  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 13:05
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
5 gudrybės, kurias privalote žinoti, prasidėjus grilio sezonui  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 12:23
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
5 gudrybės , kurias privalote žinoti prasidėjus GRILIO SEZONUI
2016 m. gegužės 5 d. 12:12
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Produktai, nuo kurių reikėtų bėgti taip pat greitai, kaip nuo spurgų  (46)
2016 m. balandžio 28 d. 21:42
Visame pasaulyje nerimaujama dėl to, kad į vaisvandenius dedama per daug cukraus. Tačiau...
YPATINGAS MARINATAS: tradicinė silkė KITAIP  (3)
2016 m. balandžio 22 d. 09:55
Ką įdomaus rasime parodoje „AgroBalt 2016“?  (7)
2016 m. kovo 29 d. 16:29
Kaune jau visai nerukus prasidės veikti tradicinė žemės ūkio ir maisto pramonės paroda. Ką jos lankytojai šiemet suras įdomaus?
Kaip paruošti sveikesni Velykų stalą + YPATINGAS RECEPTAS
2016 m. kovo 25 d. 12:07
Artėjant vienai seniausių lietuvių tradicinių švenčių – Velykoms – dažnas suka...
Kaip tinkamai paruošti žvėrieną, kad būtų minkšta ir skani  (9)
2016 m. kovo 25 d. 11:18
Lietuviai po truputį vėl atranda senolių mėgtą ir vertintą mėsą – žvėrieną....
A. Užkalnis. Marinuotoji inteligentija, naujojo pasaulio griovėjai  (672)
2016 m. vasario 17 d. 11:45
Paniurėliai, susirūpinę ir susiraukę, kaip raukšlėti pasenę obuoliai, nuotraukose...
Skanūs marinuoti šonkauliukai
2016 m. sausio 31 d. 00:15
Šonkauliukai - dažnas svečias ant mano stalo ir esu išbandžiusi daugybę neįprastų receptų, tad dalinuosi labiausiai patikusiu.
Savaitgalio gardumėlis: česnakinės krevetės  (12)
2016 m. sausio 2 d. 10:03
Įspū­din­gas maistas . Greitai paruošiama. Labai greita. Ypa­tin­gai skanu. Labai geras užkan­dis ir prie alaus, ir prie vyno. Nuste­bin­site net...
Gaminame patys: patiekalas, priversiantis iš pasimėgavimo laižyti pirštus per Naujųjų sutikimą
2015 m. gruodžio 30 d. 17:35
Puikiai suprantate: ruošiantis Naujųjų metų sutikimui mažiausiai norisi laiką leisti...
Vieno kąsnio užkandžiai šventiniam vakarėliui  (3)
2015 m. gruodžio 19 d. 19:40
Pasisekė toms, kurios per šventes eis į svečius pas draugus. O toms, pas kurias pačias...
Kaip sveikiausia maitintis žiemą  (2)
2015 m. gruodžio 2 d. 00:00
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kuriais net...