marinatas

Kepta vištiena garstyčių marinate
2016 m. birželio 30 d. 00:00
Nesudėtingas marinatas, bet labai skanus, ir vištiena bus pikantiško skonio.
Patyrusių virėjų kulinarinės gudrybės - kiekvienai šeimininkei  (4)
2016 m. birželio 20 d. 00:00
Kad ir ką veiktumėte, darykite tai su meile, tada bet kokios veiklos rezultatas bus sėkmingas. O kad jaustumėte daugiau pasitikėjimo virtuvėje, pasinaudokite...
Raugiame pirmuosius agurkėlius: ar jau bandėte šiuos 5 gardžiausius receptus?  (1)
2016 m. birželio 19 d. 00:00
Birželio mėnesį iš savo sodų ir daržų parsinešame pirmuosius šviežius agurkėlius....
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai  (14)
2016 m. birželio 18 d. 00:15
Šis marinatas pagal receptą buvo naudojamas cukinijoms, bet tinka ir agurkams bei kitoms...
Grilyje keptos dorados
2016 m. birželio 13 d. 00:02
Kepti vištienos sparneliai pagal G. Drukteinį  (3)
2016 m. birželio 12 d. 10:02
Etiketo žinovas Giedrius Drukteinis pastebi, jog iškylose vengiama ruošti vištienos šlauneles ir sparnelius, nes jų valgymas neestetiškas.
Ką mėgsta gaminti maisto kultūros festivalio organizatoriai: 3 receptai
2016 m. birželio 9 d. 09:57
Jau šį savaitgalį birželio 10–11 dienomis Kauno centrą užplūs viliojantys skaniausių patiekalų kvapai. Nekantraujantiems susipažinti su gero maisto...
R. Bolgovo patarimai, kaip isirinkti mėsą griliui. + MARINATO RECEPTAS
2016 m. gegužės 28 d. 00:00
Šiltas oras, sužaliavusi gamta ir čirškančios mėsos kvapas – taip, kalbėsime apie...
Marinuojame ŠAŠLYKUS: didžiausios klaidos ir geriausi receptai
2016 m. gegužės 28 d. 00:00
Šašlykas ir kepsniai dažniausiai marinuojami iš anksto. Kiekviena šeima turi savo...
Grilio specialistas: kepant negalima mėsos šlakstyti alumi ar kitais skysčiais  (13)
2016 m. gegužės 20 d. 14:20
Šių metų gastronomijos tendencijos palankios lauke gamintam maistui, o tarp...
Grilio specialistas: mėsą ne tik kepkite, bet ir rūkykite  (3)
2016 m. gegužės 20 d. 14:06
Šių metų gastronomijos tendencijos palankios lauke gamintam maistui, o tarp populiariausių siūlomų pasirinkimų – ant grotelių kepta mėsa ar dešrelės....
5 dažniausios mėsos marinavimo klaidos  (1)
2016 m. gegužės 19 d. 11:40
Griliaus sezonas jau startavo: kam sklandžiai, o kam ir nelabai.
5 dažniausios mėsos marinavimo klaidos  (7)
2016 m. gegužės 19 d. 10:14
Griliaus sezonas jau startavo: kam sklandžiai, o kam ir nelabai. Dėl prisvilusių...
3 gardžių kepsnių receptai  (3)
2016 m. gegužės 9 d. 11:50
Vasara jau ne už kalnų, o savaitgaliai darosi vis šiltesni ir giedresni. Per ilgus...
Grilio sezonas: patarimai, kaip marinuoti ir kiek kepti mėsą, žuvį, vištieną
2016 m. gegužės 6 d. 00:15
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Ką būtina žinoti, norint iškepti skanius šašlykus  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 13:05
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
5 gudrybės, kurias privalote žinoti, prasidėjus grilio sezonui  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 12:23
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
5 gudrybės , kurias privalote žinoti prasidėjus GRILIO SEZONUI
2016 m. gegužės 5 d. 12:12
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Produktai, nuo kurių reikėtų bėgti taip pat greitai, kaip nuo spurgų  (46)
2016 m. balandžio 28 d. 21:42
Visame pasaulyje nerimaujama dėl to, kad į vaisvandenius dedama per daug cukraus. Tačiau...
YPATINGAS MARINATAS: tradicinė silkė KITAIP  (3)
2016 m. balandžio 22 d. 09:55
Ką įdomaus rasime parodoje „AgroBalt 2016“?  (7)
2016 m. kovo 29 d. 16:29
Kaune jau visai nerukus prasidės veikti tradicinė žemės ūkio ir maisto pramonės paroda. Ką jos lankytojai šiemet suras įdomaus?
Kaip paruošti sveikesni Velykų stalą + YPATINGAS RECEPTAS
2016 m. kovo 25 d. 12:07
Artėjant vienai seniausių lietuvių tradicinių švenčių – Velykoms – dažnas suka galvą, kokiais patiekalais šiemet nustebinti savo artimuosius. Akivaizdu,...
Kaip tinkamai paruošti žvėrieną, kad būtų minkšta ir skani  (9)
2016 m. kovo 25 d. 11:18
Lietuviai po truputį vėl atranda senolių mėgtą ir vertintą mėsą – žvėrieną....
A. Užkalnis. Marinuotoji inteligentija, naujojo pasaulio griovėjai  (672)
2016 m. vasario 17 d. 11:45
Paniurėliai, susirūpinę ir susiraukę, kaip raukšlėti pasenę obuoliai, nuotraukose...
Skanūs marinuoti šonkauliukai
2016 m. sausio 31 d. 00:15
Šonkauliukai - dažnas svečias ant mano stalo ir esu išbandžiusi daugybę neįprastų...
Savaitgalio gardumėlis: česnakinės krevetės  (12)
2016 m. sausio 2 d. 10:03
Įspū­din­gas maistas . Greitai paruošiama. Labai greita. Ypa­tin­gai skanu. Labai geras užkan­dis ir prie alaus, ir prie vyno. Nuste­bin­site net...
Gaminame patys: patiekalas, priversiantis iš pasimėgavimo laižyti pirštus per Naujųjų sutikimą
2015 m. gruodžio 30 d. 17:35
Puikiai suprantate: ruošiantis Naujųjų metų sutikimui mažiausiai norisi laiką leisti prie puodų ir keptuvių. Tačiau skrandis įnirtingai prašo ko nors...
Vieno kąsnio užkandžiai šventiniam vakarėliui  (3)
2015 m. gruodžio 19 d. 19:40
Pasisekė toms, kurios per šventes eis į svečius pas draugus. O toms, pas kurias pačias...
Kaip sveikiausia maitintis žiemą  (2)
2015 m. gruodžio 2 d. 00:00
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kuriais net...
Sušildantis vištienos ir moliūgų troškinys
2015 m. lapkričio 26 d. 00:15
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kuriais net...