marinatas

marinatas

Marinatas − konservuojantis tirpalas su acto rūgštimi, prieskoniais ir kitais priedais. Kitaip tariant tai prieskoniais pagardintas mišinys, kuriame prieš kepant mirkoma šviežia mėsa, paukštiena, žuvis ar jūros gėrybės. Pamarinuoti produktai suminkštėja ir įgauna aromato.

Pasidalijo 6 gudrybėmis ir 1 nauju būdu, kaip kepti vištienos blauzdeles, kad jos idealiai apskrustų

Orkaitėje keptos vištienos blauzdelės – vienas iš patiekalų, kuris nepalieka abejingų. Jas su malonumu valgo net vaikai ar norintys gyventi...

Agurkai žiemai aštriame pomidorų padaže – du viename

Receptas susiruošusiems ruošti marinuoti agurkus žiemai. Juo dalijasi maisto tinklaraščio „Kūmutės virtuvė“ kūrėja Renata Šniolienė. Šitokiu...

Zina iš Palangos dalijasi naujausiu atradimu virtuvėje: greitai marinuotų daržovių asorti – bus traškios ir aštrios

Atidarę šaldytuvą ar spintelę matote ne vieną „pavargusią“ daržovę . Puikiai pažįstama situacija, ar ne? Nelaukiant, kol galutinai suvys ar...

Glazūruoti baklažanai su sezamais – paruošite per 15 minučių

Glazūruoti baklažanai su sezamais tinka prie mėsos, žuvies patiekalų ar tiesiog valgyti su duona. Juos pagaminti labai paprasta, o ir iškeps vos per...

Glazūruoti lašišos iešmeliai – nuostabūs pietūs vos per 15 minučių

Glazūruoti lašišos iešmeliai nuostabiai tisk pietums, vakarienei ar iškylai. Marinuosite 10 minučių, o iškepsite per 4–5. Glazūruotus...

Daiva Žeimytė-Bilienė, „Delfi TV“ laida „ Iš esmės“

Koalicijos partneriai vardija versijas dėl Anušausko  (7)