marinatas

Marinuojame ŠAŠLYKUS: didžiausios klaidos ir geriausi receptai
2016 m. gegužės 28 d. 00:00
Šašlykas ir kepsniai dažniausiai marinuojami iš anksto. Kiekviena šeima turi savo vienintelį ar net kelis pamėgtus marinato receptus – su vynu, alumi,...
R. Bolgovo patarimai, kaip isirinkti mėsą griliui. + MARINATO RECEPTAS
2016 m. gegužės 28 d. 00:00
Šiltas oras, sužaliavusi gamta ir čirškančios mėsos kvapas – taip, kalbėsime apie į Lietuvą atėjusį grilio sezoną. Jau dabar svajojate apie šašlyką...
Aktualu prieš šiltąjį savaitgalį: kasdien naudojamas ingredientas, neleidžiantis iškepti tobulos mėsos  (10)
2016 m. gegužės 27 d. 16:56
Šylantis oras kviečia maisto gamybą perkelti į lauką, todėl ir mėsa keliauja laukan...
Grilio specialistas: kepant negalima mėsos šlakstyti alumi ar kitais skysčiais  (13)
2016 m. gegužės 20 d. 14:20
Šių metų gastronomijos tendencijos palankios lauke gamintam maistui, o tarp...
Grilio specialistas: mėsą ne tik kepkite, bet ir rūkykite  (3)
2016 m. gegužės 20 d. 14:06
Šių metų gastronomijos tendencijos palankios lauke gamintam maistui, o tarp...
5 dažniausios mėsos marinavimo klaidos  (1)
2016 m. gegužės 19 d. 11:40
Griliaus sezonas jau startavo: kam sklandžiai, o kam ir nelabai.
5 dažniausios mėsos marinavimo klaidos  (7)
2016 m. gegužės 19 d. 10:14
Griliaus sezonas jau startavo: kam sklandžiai, o kam ir nelabai. Dėl prisvilusių kepsnių, prasto skonio, neįkandamos ar formą praradusios mėsos įprasta kaltę...
3 gardžių kepsnių receptai  (3)
2016 m. gegužės 9 d. 11:50
Vasara jau ne už kalnų, o savaitgaliai darosi vis šiltesni ir giedresni. Per ilgus...
Grilio sezonas: patarimai, kaip marinuoti ir kiek kepti mėsą, žuvį, vištieną
2016 m. gegužės 6 d. 00:15
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Ką būtina žinoti, norint iškepti skanius šašlykus  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 13:05
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
5 gudrybės, kurias privalote žinoti, prasidėjus grilio sezonui  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 12:23
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
5 gudrybės , kurias privalote žinoti prasidėjus GRILIO SEZONUI
2016 m. gegužės 5 d. 12:12
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
Produktai, nuo kurių reikėtų bėgti taip pat greitai, kaip nuo spurgų  (46)
2016 m. balandžio 28 d. 21:42
Visame pasaulyje nerimaujama dėl to, kad į vaisvandenius dedama per daug cukraus. Tačiau...
YPATINGAS MARINATAS: tradicinė silkė KITAIP  (3)
2016 m. balandžio 22 d. 09:55
Ką įdomaus rasime parodoje „AgroBalt 2016“?  (7)
2016 m. kovo 29 d. 16:29
Kaune jau visai nerukus prasidės veikti tradicinė žemės ūkio ir maisto pramonės...
Kaip paruošti sveikesni Velykų stalą + YPATINGAS RECEPTAS
2016 m. kovo 25 d. 12:07
Artėjant vienai seniausių lietuvių tradicinių švenčių – Velykoms – dažnas suka galvą, kokiais patiekalais šiemet nustebinti savo artimuosius. Akivaizdu,...
Kaip tinkamai paruošti žvėrieną, kad būtų minkšta ir skani  (9)
2016 m. kovo 25 d. 11:18
Lietuviai po truputį vėl atranda senolių mėgtą ir vertintą mėsą – žvėrieną. Tačiau nežinojimas kaip tinkamai ją paruošti, atbaido dažniau rinktis...
A. Užkalnis. Marinuotoji inteligentija, naujojo pasaulio griovėjai  (672)
2016 m. vasario 17 d. 11:45
Paniurėliai, susirūpinę ir susiraukę, kaip raukšlėti pasenę obuoliai, nuotraukose...
Skanūs marinuoti šonkauliukai
2016 m. sausio 31 d. 00:15
Šonkauliukai - dažnas svečias ant mano stalo ir esu išbandžiusi daugybę neįprastų...
Savaitgalio gardumėlis: česnakinės krevetės  (12)
2016 m. sausio 2 d. 10:03
Įspū­din­gas maistas . Greitai paruošiama. Labai greita. Ypa­tin­gai skanu. Labai...
Gaminame patys: patiekalas, priversiantis iš pasimėgavimo laižyti pirštus per Naujųjų sutikimą
2015 m. gruodžio 30 d. 17:35
Puikiai suprantate: ruošiantis Naujųjų metų sutikimui mažiausiai norisi laiką leisti prie puodų ir keptuvių. Tačiau skrandis įnirtingai prašo ko nors...
Vieno kąsnio užkandžiai šventiniam vakarėliui  (3)
2015 m. gruodžio 19 d. 19:40
Pasisekė toms, kurios per šventes eis į svečius pas draugus. O toms, pas kurias pačias draugai ketina ateiti, teks šiek tiek pasistengti ir pasukti galvą, kuo...
Kaip sveikiausia maitintis žiemą  (2)
2015 m. gruodžio 2 d. 00:00
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kuriais net...
Sušildantis vištienos ir moliūgų troškinys
2015 m. lapkričio 26 d. 00:15
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kuriais net...
Patiekalai, kurie ne tik sušildo , bet ir stiprina imunitetą
2015 m. lapkričio 25 d. 10:59
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kai nesinori...
Idealus troškinys - per 15 minučių  (4)
2015 m. lapkričio 25 d. 10:54
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kuriais net nesinori niekur eiti iš namų. Tačiau tai puikus metas jaukiai leisti...
Orkaitėje kepta kiauliena
2015 m. lapkričio 6 d. 00:15
Šiuo būdu paruošta ir iškepta kiauliena tiesiog tirpo burnoje, nors didelių pastangų visai nereikėjo. Kepiau kiaulienos paslėpsnius, bet marinatas puikiai...
Konservuotomis rudens gėrybėmis dzūkė lepina šeimą ir draugus  (3)
2015 m. spalio 19 d. 14:22
„Kam pirkti, jeigu gali pasigaminti pats?“ – tokia taisykle vadovaujasi daugiau kaip...
Artėjant karalių vizitui restoranai pristato švediškas vaišes  (3)
2015 m. spalio 6 d. 18:04
Karališkasis spalis - taip šį mėnesį siūlo vadinti Švedijos ambasada. Spalio 7-9...
Keliaujame po Tailandą: kokių skanėstų tikėtis kiekviename regione
2015 m. spalio 3 d. 00:00
Geografiniu požiūriu Tailandas – labai įvairialypė šalis. Patys tajai skiria keturis...