Ingredientai
čiabatos
3
riekelės
česnako
2
skiltelės
vandens
500
ml
alyvuogių aliejaus
4
v. š.
druskos
žiupsnelis
baltojo vyno acto
2
v. š.
žaliųjų vynuogių
1
sauja
Porcijos: 2
Šalta sriuba „Ajo Blanco“ – nespėsite net sureaguoti, o sriuba jau bus lėkštėje. Gardi ir labai gaivinanti. Šaltą sriubą „Ajo Blanco“ patiekdami apšlakstykite aliejumi.
Gaminimo eiga
* Čiabatą susmulkinkite ir kartu su riešutais bei česnaku sudėkite į trintuvą. Užpilkite vandeniu, aliejumi, actu, berkite druskos. Labai gerai sumalkite.
* Vynuoges pjaukite pusiau.
* Į lėkštę pilkite sutrintą sriubą, dėkite pjaustytas vynuoges ir apšlakstykite aliejumi.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai