Ingredientai
Svogūnai
1
vnt.
ilgavaisio agurko
1
vnt.
paprikos
1
vnt.
pomidorų
5
vnt.
česnako
2
skiltelės
čiabatos
2
riekelės
IKI alyvuogių aliejaus
4
v. š.
raudonojo vyno acto
2
v. š.
vandens
0.5
stiklinės
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Porcijos: 1
Kas nežino nuostabaus skonio gaspačo sriubos. O gardžiausia ji tada, kai ruošama namuose. Gaspačo sriubą pagardinkite pipirais.
Gaminimo eiga
1. Svogūną susmulkinkite, agurką pjaustykite stambiai, papriką perpjaukite pusiau.
2. Į virtuvinį trintuvą sudėkite smulkintas daržoves, pomidorus, česnako skilteles, čiabatą ir likusius ingredientus. Sutrinkite iki vientisos masės.
3. Sriubą pilkite į lėkštę, apšlakstykite IKI alyvuogių aliejumi ir pagardinkite pipirais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai