Ingredientai

paprikos 1 vnt.
česnako 2 skiltelės
čiabatos 2 riekelės
vandens 0.5 stiklinės
druskos žiupsnelis
Porcijos: 1
Kas nežino nuostabaus skonio gaspačo sriubos. O gardžiausia ji tada, kai ruošama namuose. Gaspačo sriubą pagardinkite pipirais.

Gaminimo eiga

1. Svogūną susmulkinkite, agurką pjaustykite stambiai, papriką perpjaukite pusiau.

2. Į virtuvinį trintuvą sudėkite smulkintas daržoves, pomidorus, česnako skilteles, čiabatą ir likusius ingredientus. Sutrinkite iki vientisos masės.

3. Sriubą pilkite į lėkštę, apšlakstykite IKI alyvuogių aliejumi ir pagardinkite pipirais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai