Ingredientai
Gaminimo eiga
Padažui sutrinkite šakute kiaušinio trynį su garstyčiomis, tada įpilkite alyvuogių aliejaus ir išmaišykite iki vientisos masės.
Česnako skilteles smulkiai supjaustykite, ančiuvių filė sutrinkite iki košelės konsistencijos. Česnakus ir ančiuvių masę sumaišykite su trynio ir garstyčių mase.
Į padažą įpilkite raudonojo vyno ir šviežių citrinos sulčių. Jei norisi, įberkite druskos ir pipirų.
Duoną supjaustykite kubeliais ir paskrudinkite sausoje keptuvėje.
Sojos sūrį supjaustykite tokio paties dydžio kubeliais kaip ir duoną. Salotų lapus suplėšykite rankomis.
Parmezaną sutarkuokite stambia tarka. Susmulkintus salotų lapus išdėliokite negilioje lėkštėje, ant viršaus sudėliokite sojos sūrio gabalėlius ir skrebučius. Salotas apliekite padažu, apibarstykite sūriu ir patiekite.