Ingredientai

Druska 0.5 šaukštelio
Pipirai žiupsnelis
Imbieras 3 žiupsneliai
Muskato riešutai 1 žiupsnelis
Kokosų pienas 1 puodelis
Grietinėlė 0.5 puodelio
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Dėkite kepti į išlydytą sviestą. Apiberkite druska, pipirais, imbiero milteliais, tarkuotais muskato riešutais. Kepkite, kol gražiai apskrus.

Įpilkite sultinio, suberkite aitriąsias paprikas, sudėkite nuplautus špinatus. Troškinkite ant vidutinės ugnies apie 5 minutes.

Supilkite kokosų pieną. Troškinkite dar 5 minutes.

Įpilkite grietinėlės, palaukite kol užvirs ir nukelkite nuo ugnies.

Patiekite su ryžiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena