Ingredientai
Vištiena
500
g
Špinatai
100
g
Druska
0.5
šaukštelio
Pipirai
žiupsnelis
Imbieras
3
žiupsneliai
Muskato riešutai
1
žiupsnelis
Džiovinta aitrioji paprika
2
vnt.
Vištienos sultinys
0.5
puodelio
Kokosų pienas
1
puodelis
Grietinėlė
0.5
puodelio
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Dėkite kepti į išlydytą sviestą. Apiberkite druska, pipirais, imbiero milteliais, tarkuotais muskato riešutais. Kepkite, kol gražiai apskrus.
Įpilkite sultinio, suberkite aitriąsias paprikas, sudėkite nuplautus špinatus. Troškinkite ant vidutinės ugnies apie 5 minutes.
Supilkite kokosų pieną. Troškinkite dar 5 minutes.
Įpilkite grietinėlės, palaukite kol užvirs ir nukelkite nuo ugnies.
Patiekite su ryžiais.
Atsiliepimai