Ingredientai
Vištiena
300
g
Špinatai
150
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Muskato riešutai
žiupsnelis
Aitriosios paprikos milteliai
2
žiupsneliai
Imbieras
3
žiupsneliai
Grietinėlė (neriebi)
180
ml
Kokosų pienas
100
ml
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Vištieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais, pabarstykite druska, pipirais ir kepkite įkaitintame svieste.
2. Vištienai apskrudus, įpilkite grietinėlės ir sudėkite nuplautus špinatus (jei šaldyti, atitirpinkite ir nuvarvinkite).
3. Įberkite tarkuoto muskato riešuto, imbiero miltelių ir aitriosios paprikos.
4. Troškinkite ant nedidelės ugnies apie 5-7 minutes.
5. Supilkite kokosų pieną ir palaukite, kol užvirs.
6. Patiekite su pasūdytame vandenyje išvirtais ryžiais.
Atsiliepimai