Ingredientai
„gnocchi“ virtinukų
200
g
aliejaus
2
v. š.
nedidelio svogūno
1
vnt.
grietinėlės
100
g
špinatų
1
sauja
tarkuoto kietojo sūrio
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
„Gnocchi“ su šonine – greitai ir gana paprasati pagaminamas patiekalas, o kaip skanu! Ir visai nesvarbu, ar esate itališkos virtuvės. „Gnocchi“ su šonine įtiks kiekvienam skoniui.
Gaminimo eiga
1. Pasūdytame vandenyje išvirkite virtinukus.
2. Keptuvėje su aliejumi apskrudinkite šoninę ir smulkintą svogūną. Pilkite grietinėlę.
3. Į keptuvę sudėkite išvirtus virtinukus, pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite špinatų lapelius.
4. Apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai