aA
Ne tik politologai, sociologai ir visuomenės nuomonės tyrėjai prognozuoja artėjančių Seimo rinkimų rezultatus. Numerologai ir skaičių analitikai taip pat turi savo įžvalgų, kurioms politinėms partijoms fortūna nepašykštės sėkmės, arba, priešingai - atsuks nugarą, rašo „Lietuvos žinios“.
Skaičiai
© Shutterstock nuotr.

Numerologės, skaičių analitikės Galinos Šmidt skaičiavimais, rinkimų dieną sėkmė lydės "penketukus" ir "aštuonetukus". Šiuos numerius yra ištraukusios Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai (TS-LKD) ir Lietuvos socialdemokratų partija (LSDP).

Socialdemokratams laimingąjį "aštuntuką" ištraukė jų rinkimų štabo vadovas Juozas Olekas. "Mane partijos pirmininkas įpareigojo ištraukti gerą numerį. Kai paklausiau, kokį, pasakė, kad geras yra aštuntas. Taigi kaip štabo vadovas įvykdžiau partijos pavedimą", - LŽ pasakojo politikas.

G.Šmidt pridūrė, kad "aštuntuką" socialdemokratai ištraukė neatsitiktinai, nes tai yra partijos lyderio Algirdo Butkevičiaus skaičius (pagal gimimo datą). "Jam asmeniškai šie rinkimai bus labai sėkmingi", - LŽ tikino skaičių analitikė. Numerologas Stasys Špirkauskas "aštuonis" įvardija kaip likimo skaičių. "Jam būdinga daug gerų savybių, tokių kaip organizuotumas, stipri intuicija, teisėtumas, klestėjimas. Šis skaičius kontroliuoja drausmę, savikontrolę ir nepriteklius", - aiškino jis.

Valdantiesiems konservatoriams burtai lėmė penktą numerį, jį ištraukė TS-LKD vykdomasis sekretorius ir partijos rinkimų štabo vadovas Raimundas Alekna. Jis tikino, kad bendražygiai šiuo numeriu yra patenkinti, nes per praėjusius Seimo rinkimus konservatorius taip pat lydėjo šis skaičius. "Praėję Seimo rinkimai mums buvo gana sėkmingi", - priminė R.Alekna. Nors skaičių magija jis nelinkęs tikėti, politikas viliasi, kad ir šiuose rinkimuose skaičius 5 partijai vėl lems sėkmę.

G.Šmidt teigimu, konservatoriams itin pasisekė. Ji tikino ir prieš ketverius metus prognozavusi, kad rinkimus laimės partija, ištraukusi minėtą skaičių. Be to, numerologės skaičiavimais, "penketukus" (pagal gimimo datas) turi ir konservatorių patriarchas Vytautas Landsbergis bei dabartinis TS-LKD lyderis premjeras Andrius Kubilius. "Nors daug žmonių peikia A.Kubilių, aš manau, kad rinkimai konservatoriams geriau susiklostys, nei jie patys tikisi. Jiems "penketukas" visada yra sėkmingas", - aiškino G.Šmidt.

ELTA
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

„Eurovizijoje“ aiškėja Nyderlandų atstovo likimas ir incidento aplinkybės: galimai smurtavo prieš moterį (12)

26 metų Nyderlandų atlikėjas Joostas Kleinas su daina „Europapa“ nepasirodė penktadienio...

Mados pasaulio grietinėlė susirinko į Silvester Belt rengusio dizainerio kolekcijos pristatymą (1)

Penktadienio vakarą, gegužės 10 dieną, „Elastica“ klube Vilniuje įvyko į ES.TAR 2025...

Kandidatai į prezidentus nurodė, kada eitų į LGBT eitynes: dalyvautų ir Nausėda, ir Vaitkus susiginčijo ir dėl COVID-19 pandemijos valdymo, ir dėl abortų (1)

Antrosios kadencijos Daukanto aikštėje siekiantis Gitanas Nausėda teigia, kad dalyvautų LGBT...