Ingredientai
svogūnų
2
vnt.
česnako
2
skiltelės
aliejaus
2
v. š.
konservuotų avinžirnių
200
g
paprikos
0.5
vnt.
kario prieskonių
0.5
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
kokosų pieno
70
g
kalendrų lapelių
1
saujelė
Avinžirnių ir daržovių karis – patiekalas, kurį galima valgyti vieną arba kaip garnyrą. Valgykite karštą. Prieš patiekdami avinžirnių ir daržovių karį papuoškite kalendrų lapeliais.
Gaminimo eiga
* Svogūnus ir česnakus susmulkinkite, kepkite įkaitintame aliejuje 2–3 min., kol suminkštės.
* Sudėkite nukoštus avinžirnius. Papriką stambiai supjaustykite ir sudėkite į keptuvę.
* Pagardinkite prieskoniais ir pakepkite 2–3 min.
* Sudėkite konservuotus pomidorus ir gerai išmaišykite, patroškinkite 5 min., supilkite kokosų pieną.
* Sudėkite į lėkštę ir papuoškite kalendrų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai