Guliašas – puikus pasirinkimas, kai nenorima kaisti kelių puodų. Vieno puodo patiekalai – patys geriausi. Išvirusį guliašą gardinkite marinuotais kelmučiais ir petražolėmis.

Gaminimo eiga

1. Kiaulieną supjaustykite dideliais kubeliais ir apvoliokite krakmole. Kepkite įkaitintame aliejuje iš visų pusių po 1–2 min., kol apskrus.

2. Daržoves stambiai supjaustykite ir kepkite kartu su mėsa 4–5 min., užpilkite vištienos sultiniu, pagardinkite druska, pipirais ir laurų lapais. Virkite apie 30–40 min.

3. Išvirusį guliašą gardinkite marinuotais kelmučiais ir petražolėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai