Pasigaminkite vištienos kepenėlių pašteto. Ypač jis tiks švenčių stalui – kokios Kalėdos be jo. Prieš patiekdami vištienos kepenėlių paštetą palaikykite šaldytuve 2–3 val.

Gaminimo eiga

1. Vištienos kepenėles gerai nuplaukite ir nusausinkite.

2. Kepenėles troškinkite svieste apie 15 min.

3. Nutarkuokite apelsino žievelę ir išspauskite sulčių į prikaistuvį. Supilkite brendį arba konjaką. Nugarinkite per pusę ir supilkite grietinėlę.

4. Į prikaistuvį sudėkite IKI svieste troškintas kepenėles, pagardinkite druska ir pipirais.

5. Labai gerai sumalkite rankiniu trintuvu ir supilstykite į norimus indelius.

6. Prieš patiekdami paštetą palaikykite šaldytuve 2–3 val.

7. Papuoškite apelsino žievelėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai