Ingredientai
medaus
1
v. š.
IKI alyvuogių aliejaus
4
v. š.
trintų garstyčių
1
v. š.
baltojo vyno acto
0.5
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
smulkintų marinuotų agurkėlių
2
v. š.
smulkintų krapų
1
v. š.
Medaus ir garstyčių padažas – turbūt pats tinkamiausias salotoms gardinti. Pagaminsite itin greitai, o šaldytuve galite palikti ir kelioms dienoms. Medaus ir garstyčių padažas su agurkėliais – dar daugiau skonio jūsų salotoms.
Gaminimo eiga
1. Medų, IKI alyvuogių aliejų, garstyčias, actą, druską ir pipirus sutrinkite rankiniu trintuvu iki vientisos masės.
2. Į gautą padažą įmaišykite smulkintus marinuotus agurkėlius ir smulkintus krapus.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai