skonis

Kelias į Kinijos rinkos širdį – europietiška produkto etiketė  (2)
2016 m. birželio 28 d. 20:00
Kinijos rinka tokia didžiulė, kad visi Lietuvos pieno gamintojai kartu negalėtų aptarnauti didžiųjų miestų prekybos centrų užsakymų.
Užtenka vos vieno ingrediento, ir agurkinė taps skaniausia šaltsriube, kokią tik valgėte  (1)
2016 m. birželio 28 d. 14:50
Šiltuoju metų laiku norisi gaivių patiekalų. Tačiau šaltibarščiai septynis kartus per savaitę mano šeimai tikrai pabosta. Todėl gerai, kad turiu šį...
Kiek ir kokių daržovių valgyti, kad ilgiau gyventume  (10)
2016 m. birželio 28 d. 13:36
Pasirodo, būsite sveikesni, jei per dieną septynis kartus valgysite vaisių ir daržovių,...
Įspėja dėl „amžinų“ kasdienių produktų: dauguma žmonių apsigauna taip manydami  (7)
2016 m. birželio 28 d. 12:29
Tam tikrą mūsų kasdienio vartojimo produktų dalį sudaro ilgo galiojimo terminu...
Paslaptis, kaip ruošiama ypatinga kava
2016 m. birželio 28 d. 00:01
Kava yra lėta ir įnoringa. Kol šiltų kraštų šalyse kavamedžiai iš lėto...
Kodėl tobula kava skrudinama lėtai?
2016 m. birželio 27 d. 13:19
Kava yra lėta ir įnoringa. Kol šiltų kraštų šalyse kavamedžiai iš lėto sunokina raudonas uogas, prabėga šešetas mėnesių. Dar tiek pat užtrunka, kol...
A. Užkalnis ropos keliais į restoraną, kur buvo pažadėjęs nekelti kojos  (211)
2016 m. birželio 26 d. 15:00
Mano pasiteisinimas būtų toks: taip, ėjau ne vakarinio valgiaraščio bandyti, bet pusryčių, tai kaip ir nesiskaito, kad buvau pažadėjęs neiti į...
Organizmą vėsinantys ir gaivinantys produktai  (1)
2016 m. birželio 25 d. 15:19
Vasaros karštis ir tvankumas tiesiog varo iš proto. Ieškote būdų, kaip atsigaivinti ir...
S. Paltanavičius: gamta žemuoges augino ne mums, o savo vaikams  (7)
2016 m. birželio 25 d. 14:08
Lietuvoje jau po Joninių. Iki jų net savaitę gyvenome aukščiausiame šviesos taške –...
Čiabata, pita ar prancūziškas batonas?
2016 m. birželio 25 d. 00:32
Šviežia ir kvapni duona – būtina gardaus sumuštinio „sąlyga“. Visagrūdė ar...
Šašlykus keičia desertas – niekada negalvojome, kad tai galima kepti ant laužo!
2016 m. birželio 25 d. 00:00
Iškylaujate gamtoje, o po sočių šašlykų taip norisi gaivaus deserto? Siūlome jums ant laužo išsikepti tokį desertą, kokio tikrai nesitikėjote kada nors...
Idilė Lietuvos kaime ir sveiko maisto lobynas  (30)
2016 m. birželio 24 d. 19:04
Apie žmogų gali spręsti ne tik pagal jo draugus, bet ir matydamas jo namus. Būstas, susikurtas savo rankomis, daug pasako apie šeimininko gyvenimo būdą,...
Vasaros žiedai sveikatai: kokias gėles verta valgyti, o kurios – tikri nuodai  (1)
2016 m. birželio 24 d. 00:00
Vasara mus itin dosniai apdovanoja ryškiaspalviais gėlių žiedais. Našlaitės,...
Kai pabosta cepelinai... Vos pora tokių spurgų, ir sotus bus alkaniausias vyras!
2016 m. birželio 24 d. 00:00
Karštą vasaros popietė ir cepelinai sunkiai dera. Norisi ko nors sotaus, tačiau...
Specialisto patarimai: ką turite žinoti apie kepsnių kepimą?  (1)
2016 m. birželio 24 d. 00:00
Ne paslaptis, jog vasaros sezono metu lietuviai mielai renkasi ant grilio keptą mėsą. O...
Interjero dizainerės atsakas kritiką žeriantiems lietuviams: vis tiek ras prie ko prisikabinti  (39)
2016 m. birželio 23 d. 17:27
Klasikinis interjeras su provansišku prieskoniu – tokį buto dizainą DELFI skaitytojai išrinko nacionaliniu.
Gudrybės, kad bulvių košė būtų pasakiškai skani  (9)
2016 m. birželio 23 d. 13:01
Atrodo, kad nieko čia sudėtingo nėra. Virtas bulves sutriname su druska, pienu ir tiek. Tačiau, jei norite išties skanios košės, reikia žinoti kelias gudrybes.
Kaip rusai puotauja Palangoje  (312)
2016 m. birželio 22 d. 19:12
Iš visų turistų mėgiamoje J. Basanavičiaus gatvėje esančių kavinių viena...
Verslininkai atrado naują nišą Vilniuje: kuriasi atokiau nuo centro  (66)
2016 m. birželio 22 d. 11:23
Dažnas vilnietis, gyvenantis toliau nuo miesto centro, norėdamas skaniai pavakarieniauti...
Ar maistas, keptas ant laužo, gali būti sveikatai palankus?
2016 m. birželio 22 d. 11:20
Kokia gi vasara be iškylų ir šašlykų! Projekte „Rask laiko sau” kalbiname sveikatai...
5 geriausi pasaulio kampeliai itin egzotiškos virtuvės mėgėjams  (8)
2016 m. birželio 21 d. 23:01
Mėgstate įdomias keliones ir neįprastus valgius ? Siūlome penkias pasaulio vietoves , kuriose paragausite itin egzotiškų valgių.
Patiekalas, kurį pamatę panorome iškart išbandyti – taip ir padarėme (FOTO)  (12)
2016 m. birželio 21 d. 00:02
Šį receptą pamatėme interneto platybėse ir smalsumo vedami nusprendėme tuoj pat išbandyti patys.
Pomidorų padažas ir kečupas: skiriasi ne tik indas, bet ir sudėtis  (16)
2016 m. birželio 20 d. 17:30
Vieniems pomidorų padažas ir kečupas – vienas ir tas pats. Kitiems – du skirtingi...
12 būdų paruošti bulves: paprasta ir nepaprastai skanu!  (6)
2016 m. birželio 20 d. 16:48
Bulvė yra tobula daržovė, kurią dievina daugelis lietuvių. Vidutinėje 150 gramų...
J. Arlauskaitė-Jazzu: nemėgstu būti minios dalis  (11)
2016 m. birželio 20 d. 10:50
Šiltuoju metų laiku dalis didmiesčių gyventojų sprunka į pajūrį, miestų gatvėse...
Patyrusių virėjų kulinarinės gudrybės - kiekvienai šeimininkei  (4)
2016 m. birželio 20 d. 00:00
Kad ir ką veiktumėte, darykite tai su meile, tada bet kokios veiklos rezultatas bus sėkmingas. O kad jaustumėte daugiau pasitikėjimo virtuvėje, pasinaudokite...
5 skirtumai tarp pomidorų padažo ir kečupo
2016 m. birželio 18 d. 00:00
Vieniems pomidorų padažas ir kečupas – vienas ir tas pats. Kitiems – du skirtingi gaminiai. Kol dauguma žmonių neranda vieningo atsakymo, kulinarai tikina,...
Ką lietuviui reiškia sodas  (3)
2016 m. birželio 18 d. 00:00
Lietuvoje daug apleistų sodų. Ką jie reiškia mums? Kaip juos mato atvykstantys...
5 skirtumai tarp pomidorų padažo ir kečupo
2016 m. birželio 17 d. 13:32
Vieniems pomidorų padažas ir kečupas – vienas ir tas pats. Kitiems – du skirtingi...
Ką vakarais valgo tobulas kūno formas turinti I. Stumbrienė? FOTO  (19)
2016 m. birželio 17 d. 10:49
Tobulomis kūno formomis žavinti 32-iejų Inga Stumbrienė visada atrodo pasitempusi it...