skonis


Gluminančios smegenų išdaigos: ką reiškia prisiminimai apie ateitį  (9)
2017 m. vasario 21 d. 22:13
Ar „aš“ – tai mano prisiminim ų sankaupa? Mūsų smegenys ir kūnas per gyvenimą keičiasi taip intensyviai, kad šiuos pokyčius sunku net pastebėti....
Virtuvės mitų griovėjas pasidalijo negirdėtu receptu: pagiriamasis žodis jo didenybei burokėliui  (8)
2017 m. vasario 21 d. 15:58
Pastaruoju metu maistas yra reikalingas ne tik išgyvenimui – jo ruošimas ir ragavimas tapo pramoga ir pomėgiu. DELFI konferencijoje viešėjęs kulinaras ir...
Tiems, kurie iš kavos reikalauja daugiau: puodelis kavos už 18 dolerių
2017 m. vasario 20 d. 14:51
Niujorkas – miestas, kuris niekada nemiega. Vienas iš galimų tokio stereotipo...
Stebuklingų gėrimų receptai: veikia kaip antibiotikai, saugo grožį ir sveikatą  (1)
2017 m. vasario 20 d. 14:40
Nuo seno, dar neįsigalėjus farmacijos pramonei, mūsų senoliai bandė įminti gamtos...
Naujausią blakstienų dažymo būdą diktuoja mada: tai patiks tikrai ne visoms (FOTO)  (1)
2017 m. vasario 20 d. 13:46
Garsiausi makiažo meistrai kaip vieną ryškiausių šių metų grožio tendencijų...
Į ką derėtų atkreipti dėmesį perkant miltinius produktus  (1)
2017 m. vasario 20 d. 10:30
Nors, pirkdami sausain ių pakelį žmonės neretai sakosi suvalgysiantys vos kelis sausainius, dažniausiai nutinka kitaip, ir tai naudinga maisto pramonei, LRT...
Išvarytieji? Kiek tie patys maisto produktai kainuoja Lietuvoje ir Anglijoje  (109)
2017 m. vasario 20 d. 05:30
Emigrantų rojumi Anglijoje vadinamame Piterbore ne problema rasti ir varškės sūrelių, ir juodos duonos, ir baltos mišrainės. Produktai, kurių galėtų...
Kitoks G. Savickas – apie uždarbiavimą Švedijos statybvietėse bei miškuose ir ramybės paieškas gamtoje  (8)
2017 m. vasario 19 d. 19:05
Aktorius, LRT laidų vedėjas Giedrius Savickas tvirtina, kad nėra nieko malonesnio už...
S. Vaitulionis pataria, kaip laimėti „eurovizines“ atrankas: meluok, verk ir pasakok apie patirtą smurtą  (75)
2017 m. vasario 19 d. 11:36
Šeštadienio vakarą, po dar vienos „eurovizinės“ kovos, feisbuke kilo nemenkas...
„Kia Rio“ testas: didelės korėjiečių viltys Europoje
2017 m. vasario 17 d. 17:56
„Toyota Yaris“, „Renault Clio“, „Hyundai i20“. Tai yra populiariausių B...
„Kia Rio“ testas: didelės korėjiečių viltys Europoje  (16)
2017 m. vasario 17 d. 17:47
„ Toyota Yaris “, „ Renault Clio “, „Hyundai i20“. Tai yra populiariausių B segmento automobilių Lietuvoje trejetukas – šioje klasėje yra kelios...
Bušido kovotojas T. Jonkus atskleidė laimingo gyvenimo taisykles  (7)
2017 m. vasario 17 d. 09:16
Jis kitoks. Visada turintis savo nuomonę ir nebijantis garsiai ją išsakyti. Jis žino, kad palaikymas ateina ne per vaidmainystę ar norėjimą įtikti, o tik per...
Kokių grybų galime rasti žiemą?  (11)
2017 m. vasario 14 d. 23:12
Nors idėja žiemą miške ieškoti grybų gali skambėti keistokai, Vilniaus...
Įsimylėjėliai plūstelėjo į turgelį brangesnių gėlių  (61)
2017 m. vasario 14 d. 19:09
Įsimylėjėlių dieną panevėžietės neliks nepasveikintos. Nuo pat ankstyvo ryto vyrai...
Sostinės gatvių stilius: pavasarėjant vilnietės neatsisako kailinių  (64)
2017 m. vasario 14 d. 14:24
Žiemai baigiantis, merginos ir moterys gatvėse vis dar demonstruoja kailinių madas. Čia...
Raudonojo aksomo tortas
2017 m. vasario 14 d. 00:15
Labai skanus, minkštas, drėgnas Raudonojo Aksomo (Red Velvet) tortas .
Už C. Deneuve pabučiavimą ir J. Binoche aprangą – Irano režimo dūriai  (4)
2017 m. vasario 13 d. 18:16
„Žiūrovai patys turi ieškoti atsakymų“, – sakė žymiausias Irano kino kūrėjas Abbasas Kiarostami. Irano kinas neįsivaizduojamas be savitą stilių,...
Jaukiam vakarui namuose - 7 filmai apie jausmus
2017 m. vasario 12 d. 12:55
Kiek iš tiesų chemikalų yra mūsų maiste?  (18)
2017 m. vasario 11 d. 14:37
Visuose maisto produktuose yra cheminių medžiagų – susidarančių natūraliai arba...
Sūrių meistras iš Italijos atskleidė autentišką gamybos technologiją
2017 m. vasario 10 d. 10:13
Jei lankėtės pietų Italijoje, bet neparagavote vietoje gaminamų tradicinių sūrių –...
Literatūros someljė netrukus paskelbs tradicinį knygų dvyliktuką  (6)
2017 m. vasario 7 d. 15:16
Literatūros mokslininkai kiekvienų metų vasarį, artėjant Knygų mugei, panyra į savotišką ritualą. Patys savo kasmetę pareigą lygina su konklava, tik renka...
Kupranugarių pienas: ar nauda sveikatai reali?  (7)
2017 m. vasario 7 d. 15:08
Vis daugiau dėmesio susilaukia vadinamasis „supermaistas“, pasižymintis išskirtine maistine verte. Daug kalbama apie avižų, migdolų ar kokosų pieno naudą...
Gardumėlis: 3 patiekalai su malta mėsa  (2)
2017 m. vasario 6 d. 11:17
Dažniausiai malta mėsa naudojama gaminant tradicinius lietuviškam stalui patiekalus –...
Gardžioji vištienos mišrainė
2017 m. vasario 5 d. 00:15
Ši saldžioji mišrainė mūsų šemoje yra topų topas.
Kaip išsirinkti kokybišką mėsą  (97)
2017 m. vasario 4 d. 13:38
Sostinės Kalvarijų turguje mėsa prekiaujantys smulkūs verslininkai sako pastebintys,...
Siūlo grąžinti tikrą pomidoro skonį naudojant GMO  (73)
2017 m. vasario 4 d. 11:45
Dažnai atrodo, kad anksčiau net žolė buvo žalesnė. Ne veltui kalbėdami apie praeitį nevengiame užuominų į senus gerus laikus. Pasirodo, dėl prabėgusių...
Puikusis plovas su kiaulienos sprandine  (4)
2017 m. vasario 4 d. 00:15
Tai nėra tradicinis plovas . Pagaminti nieko sudėtingo, o skonis - puikus!
Dizainerė I. Grigalytė atskleidžia, kaip išsirinkti vestuvinę suknelę  (7)
2017 m. vasario 1 d. 10:00
„Būsimos nuotakos vis labiau ieško išskirtinumo ir unikalumo, keičiasi stereotipai ir...
Pristatant naujojo derliaus božolė vyną, Prancūzijoje rengiamas 42 km maratonas  (6)
2017 m. vasario 1 d. 09:50
Božolė labiausiai asocijuojasi su smagiomis jauno vyno degustacijomis, o prancūzams tai...