skonis

Gardžiausios įdarytos cukinijos: skonis kaip balandėlių
2016 m. rugpjūčio 23 d. 11:56
„Tiesiog dievinu įdarytas cukinijas. Jų skonis kaip balandėlių“, - sako savo receptu su 5braškėmis pasidalinusi skaitytoja Regina.
„Kalnapilio“ kolekcijoje – dar du aukso medaliai
2016 m. rugpjūčio 22 d. 11:11
Jau 9-tą kartą Didžiojoje Britanijoje vykusiuose prestižiniuose „Pasaulio alaus apdovanojimuose“ („World Beer Awards“) „Kalnapilio“ alaus daryklos...
Kreipiasi į lietuvius: iki svajonės išpildymo – vos vienas žingsnis  (695)
2016 m. rugpjūčio 21 d. 22:20
Kaunietis Justinas Grigaitis jau išpildė vieną didžiausių savo svajonių – buvo...
6 desertai, kurie padės atsigaivinti karštą dieną
2016 m. rugpjūčio 21 d. 09:37
Net ir tie, kurie nėra ledų mėgėjai, karštomis vasaros dienomis neatsisako šio šalto...
„Rio skonis“ (V): kur naudojami sportininkų maisto likučiai?  (1)
2016 m. rugpjūčio 20 d. 11:37
Kol maisto ir gėrimų tiekėjai bei mitybos specialistai sudaro specialias dietas 18...
Sodybas nuomojančių verslininkų siaubas: kaip linksminasi lietuviai  (196)
2016 m. rugpjūčio 18 d. 21:02
Nors vasara nelepina karštais orais, sodybas nuomojantiems verslininkams – pats darbymetis. Tiesa, kai kurie pastebi, kad sezonas kiek prastesnis nei praėjusiais...
Trys greiti raugintų agurkų receptai ir pagrindinės konservavimo taisyklės  (3)
2016 m. rugpjūčio 18 d. 16:57
Norite tikrų raugintų agurkų žiemai? Pateikiame tris receptus ir pagrindines konservavimo taisykles: kokį vandenį, indus ir prieskonius pasirinkti.
„Rio skonis“ (IV): gruzdinti menkių maltinukai ir kepti kačiukai
2016 m. rugpjūčio 18 d. 15:08
Rio de Žaneiro tradicinė virtuvė – nepretenzingi patiekalai, kuriuos vietiniai ir...
Šokoladinis obuolių pyragas, kurio skonis nustelbs visus iki tol ragautus!
2016 m. rugpjūčio 18 d. 13:34
Obuolių pyrago receptų yra turbūt daugiau nei abėcėlėje raidžių. Kiekviena save...
Lietuviai nežino, ką praranda: sveikuolių ir ilgaamžių mėgiamą produktą reikia tiesiog įpiršti  (52)
2016 m. rugpjūčio 18 d. 13:22
Alyvuoges žmonija vartoja jau maždaug 2 500 metų, ypač jos vertinamos istorinėje...
Kuriam iš 6 mitybos tipų priklauso jūsų vaikas?
2016 m. rugpjūčio 18 d. 00:00
Jūsų vaikas nori tik saldumynų? Jis valgo kaip žvirblis? Arba kemša per daug? Čia sužinosite, kaip reaguoti į tokius mitybos įpročius.
Čija sėklose – maistingų medžiagų lobynas  (32)
2016 m. rugpjūčio 18 d. 00:00
Vis dažniau įvairiuose patiekaluose sutinkamos Čija sėklos. Čija (angliškai Chia, pilnas lietuviškas pavadinimas “ispaninis šalavijas”) – tai juodai...
D. Andriuškaitė atskleidė modelių pasaulio užkulisius: yra graži pusė, yra ir negraži  (16)
2016 m. rugpjūčio 17 d. 19:36
Visos mergaitės nori būti princesėmis, o kai užauga – jos užsimano tapti modeliais,...
Nepaprastas obuolių pyragas – tobulai pavyks net virtuvės naujokui  (1)
2016 m. rugpjūčio 16 d. 15:05
Šis obuolių pyrago receptas gaminamas labai paprastai, tačiau jo skonis - nepaprastas!...
„Rio skonis“ (III): gardžiosios dešrelės ir gruzdintos sardinės traškioje tešloje
2016 m. rugpjūčio 14 d. 11:08
Jeigu tradiciniai ir geriausiai žinomi patiekalai Rio de Žaneire turi kai ką bendro, tai...
A. Užkalnis pasiklydo miškuose prie Vilniaus ir sumokėjo už tai restorane  (331)
2016 m. rugpjūčio 14 d. 09:24
Vieną dieną norėjome nuvažiuoti kažką išbandyti valgomo už Vilniaus ribų, bet taip, kad ne per toli būtų (degalai automobiliui nėra nemokami,...
Kaip prižiūrėti kepsninę?
2016 m. rugpjūčio 13 d. 00:01
Jei mėgstate ruošti mėsą kepsninėje, greičiausiai žinote, kad palikti jos apskretusios – nevalia. Ant grotelių susikaupę riebalai ir aliejus kepant...
Stilingų kuprinių kūrėja E. Paulauskė: lietuvių mada dar gana chaotiška, norisi nors truputį tą chaosą suvaldyti
2016 m. rugpjūčio 12 d. 00:10
Prekių ženklo „erikahoc“ įkūrėją Eriką Paulauskę (31 m.) pamatau sėdinčią...
Šangrilos dieta – kai svoris krenta valgant tai, ką norite  (2)
2016 m. rugpjūčio 12 d. 00:10
Viena beprotiškiausių pastaraisiais metais išpopuliarėjusių dietų – Šangrilos...
Kai vaikas sako NE  (5)
2016 m. rugpjūčio 12 d. 00:00
Nevalgysiu, nesirengsiu, nesiprausiu, nemiegosiu…. Jei tai girdime kasdieną, vaiko...
Į Lietuvą skverbiasi vokiška mada  (18)
2016 m. rugpjūčio 11 d. 18:03
Kepti ant grilio irgi yra menas – tai patvirtintų bet kuris, mėgstantis gaminti ant ugnies ar lengvai smilkstančių anglių.
„Rio skonis" (II): sultingi kepsniai ir dieviško skonio mėsainiai
2016 m. rugpjūčio 11 d. 11:52
Geriausi sportininkai iš viso pasaulio, šiuo metu gyvenantys Rio de Žaneiro olimpiniame kaimelyje, maitinasi pagal specialią programą, tad paragauti tikrojo...
„Garden Style“: kaip sodą paversti dar įspūdingesniu  (4)
2016 m. rugpjūčio 10 d. 11:49
Vien tik augalų nepakanka, kad kiemas būtų jaukus ir gražus. Tą jausmą lemia ir kiti...
Ką kepti griliuje, kad būtų skanu ir sveika?  (3)
2016 m. rugpjūčio 10 d. 10:58
Kepti ant grilio irgi yra menas – tai patvirtintų bet kuris, mėgstantis gaminti ant...
Jaunystės uogos, kurias geriausia valgyti šviežias  (11)
2016 m. rugpjūčio 10 d. 09:52
Šiuo metu jau rečiau sutiksi neskanavusį nuostabių sodinės šilauogės uogų. Ir nėra...
3 garstyčių panaudojimo būdai virtuvėje: dera ne tik su dešrelėmis  (1)
2016 m. rugpjūčio 10 d. 00:00
Klaidingai manoma, kad garstyčios dera tik su pieniškomis dešrelėmis – jomis gardinama įvairi mėsa, sūriai, sriubos.
Kelios gudrybės, kaip išsaugoti duonos šviežumą ilgiau  (10)
2016 m. rugpjūčio 9 d. 14:27
Šviežia, kvapni ir skani – tai daugelio teigiamos emocijos, susijusios su ką tik iš kepyklos ant mūsų stalo atkeliavusiais duon os gaminiais. Tačiau neilgai...
5 mitai apie degtinę: visa tiesa apie užkandą ir „laipsnių laiptelius“  (12)
2016 m. rugpjūčio 9 d. 14:03
Degtinė yra vienas seniausių gėrimų Europoje, apie kurį legendos sklinda iš kartos...
„Rio skonis" (I): kokių tradicinių patiekalų rekomenduoja paragauti brazilai  (1)
2016 m. rugpjūčio 9 d. 12:08
Jeigu tradiciniai ir geriausiai žinomi patiekalai Rio de Žaneire turi kai ką bendro,...
Neįtikėtinas skonis: raugintos cukinijos  (18)
2016 m. rugpjūčio 9 d. 10:47
Šiam receptui jums teprireiks 15 minučių, o rezultatu tikrai liksite patenkinti.