skonis


Kas yra sodo mėlynė?
2017 m. gegužės 30 d. 00:00
Sodo mėlynė – tai nieko bendro nei su mėlynėmis , nei su šilauogėmis neturinčios uogos, skoniu kiek primenančios bulves. Taip sako sodininkė mėgėja...
S. Gentvilas. Gyvenimas stereo garsu  (25)
2017 m. gegužės 29 d. 16:24
1. Nemanyk, kad esi ypatingas; 2. Nemanyk, kad esi toks svarbus, kaip mes; 3. Nemanyk, kad...
Provincijoje jau laukiama R. Karbauskio planų: mes tai žinom, ką darysim  (792)
2017 m. gegužės 29 d. 10:44
Provincijoje jokių protesto akcijų prieš valdžios ketinimus mažinti alkoholio...
Keisti G. Paltrow grožio įpročiai: veido kaukes tepasi skrydžių metu  (5)
2017 m. gegužės 28 d. 20:13
44-erių aktorė Gwyneth Paltrow – be abejonės viena gražiausių pasaulio moterų,...
Vis dar veikianti valgykla Širvintose: kaip keitėsi lankytojų skonis  (83)
2017 m. gegužės 28 d. 16:56
Širvintose, priešais autobusų stotį, akį patraukia didžiulis pastatas su užrašais „Valgykla“ ir „Restoranas“. Čia įsikūrusios seniausios miesto...
Kaip padėti vaikams pamėgti sveiką maistą
2017 m. gegužės 27 d. 08:07
Nuo mažų dienų vaikai mokomi skaičiuoti, rašyti, skaityti, vėliau – Pitagoro ir kitų teoremų, tačiau pamirštama kalbėti apie itin mūsų sveikatai ir...
Kada sulauksime lietuviškų braškių derliaus  (24)
2017 m. gegužės 26 d. 14:00
Gausaus lietuviško braškių derliaus šių uogų mylėtojams dar teks palaukti 2–3...
Mitybos specialistės patarimai, kaip suformuoti teisingus vaikų mitybos įpročius  (3)
2017 m. gegužės 26 d. 11:33
Nuo mažų dienų vaikai mokomi skaičiuoti, rašyti, skaityti, tačiau pamirštama...
S. Gentvilas. Gyvenimas stereo garsu  (54)
2017 m. gegužės 26 d. 10:39
1. Nemanyk, kad esi ypatingas. 2. Nemanyk, kad esi toks svarbus, kaip mes. 3. Nemanyk, kad...
Kaip suformuoti teisingus vaikų mitybos įpročius?
2017 m. gegužės 26 d. 00:00
Nuo mažų dienų vaikai mokomi skaičiuoti, rašyti, skaityti, vėliau – Pitagoro ir kitų teoremų, tačiau pamirštama kalbėti apie itin mūsų sveikatai ir...
Po nakties Vilniuje emigrantė nebepasitiki tautiečių svetingumu  (41)
2017 m. gegužės 25 d. 14:50
DELFI Piliečio autorius Romualdas Rima pasidalijo su skaitytojais istorija, kaip emigrantei Agnei Juodkevičiūtei teko patirti nusivylimą grįžus į tėvynę. Kaip...
Karštinė lagamine: perkratykite ne spintas, o savo poreikius  (4)
2017 m. gegužės 24 d. 13:39
Stilistė ir prasidėjusio atostogų seminarų ciklo autorė Agnė Gilytė ragina...
Marcipanas. Ko nežinojote apie šį didikų vertintą skanėstą  (3)
2017 m. gegužės 24 d. 12:20
Konditerijos gaminiai – ne tik prisiekusių smaližių džiaugsmas, bet ir kiekvieno...
Velnio gėrimas, sužavėjęs pasaulį  (15)
2017 m. gegužės 24 d. 11:48
Pasak psichologų, iš to, kur, kaip ir kokia kava geriama, galima padaryti nemažai...
Avokadai: kaip teisingai perpjauti ir kodėl būtina nuplauti  (7)
2017 m. gegužės 24 d. 06:30
Avokadai šiais laikais tokie populiarūs, kad jų galima rasti praktiškai kiekvieno restorano valgiaraštyje. Brukline netgi yra atskiras restoranas, skirtas šiam...
Kalvis išpeikė lietuvių skonį: turime posovietinės respublikos sindromą  (119)
2017 m. gegužės 23 d. 14:26
„3 procentai talento, 97 procentai darbo“, – apie bene seniausią pasaulyje amatą ir ko reikia, norint jo išmokti, sako kalvis Linas Leščiauskas ....
Kavos gurmanai seka naują madą: rado sveikesnę cukraus alternatyvą  (63)
2017 m. gegužės 23 d. 07:00
Visi žino arba bent jau yra girdėję, kad kavą saldinti cukrumi nėra sveika.
Tau nulemti geriausių draugių vardai pagal gimimo datą  (9)
2017 m. gegužės 22 d. 16:54
Oficialiais tyrimais nustatyta, jog su geriausiomis draugėmis mus dažniausiai suveda...
Mitybos specialistė R. Bogušienė: kaip pasirinkti kavą ir kakavą  (6)
2017 m. gegužės 21 d. 00:00
Sveikatai palankaus maisto technologės ir mitybos specialistė, VšĮ „Sveikatai...
Savamokslis virtuvės šefas sukūrė vieną iš 3 geriausių pasaulio restoranų  (2)
2017 m. gegužės 20 d. 00:00
Karjerą virtuvės šefas Heston'as Blumenthal'is pradėjo kaip savamokslis. Ilgainiui jis tapo britų molekulinės virtuvės pradininku, o būdamas 37-erių –...
Greitoji pagalba: kaip išgelbėti patiekalą, jeigu jūs jį atsitiktinai sugadinote  (1)
2017 m. gegužės 19 d. 10:12
Virtuvėje nutinka visko. Įsivaizduokite, kad jūs persūdėte ilgai lauktą vakarienę ir nežinote, ką daryti. Jokiu būdu nemėginkite jos išmesti. Šįkart...
Kodėl kakavą rekomenduojama gerti labiau rytais
2017 m. gegužės 19 d. 00:00
Ar visada kakava – sveikatai palankus produktas vaikams?
Skonių šventėje sudalyvauti panoro gausus būrys kviestinių svečių  (15)
2017 m. gegužės 17 d. 22:55
Trečiadienio vakarą kviestiniai svečiai turėjo galimybę įvertinti neseniai duris...
Ž. Pinskuvienė. 2 eurus kainuojančio vyno gerbėjai į M. Mikutavičiaus koncertus neina  (112)
2017 m. gegužės 17 d. 15:44
"Someljė ne nusikaltėlis", "Ne prohibicijai" ir galiausiai viską pasakantis šūkis "Mes...
Sveikos mitybos vokiečius mokanti L. Krause: kalorijų skaičiuoti nebūtina  (14)
2017 m. gegužės 16 d. 16:06
Ąžuolyno parke įsikūrusiame restorane susitikome su mityb os mokslininke Lijana Krause . Buvusi kaunietė, Vokietijoje gyvenanti jau daugiau kaip 30 m., dirba su...
Smidrai – ne tik madingi, bet ir labai naudingi  (32)
2017 m. gegužės 16 d. 15:50
Artėja vienos vertingiausių pavasario daržovių – smidrų (šparagų) – sezonas. Ši egzotiška daržovė vadinama aristokratų delikatesu, tačiau...
Merginų grupės „Little Mix“ narės populiarumą pelno talentu, o ne liesomis kūno formomis (FOTO)  (4)
2017 m. gegužės 16 d. 13:52
Kokių tik gandų nesklando apie pramogų pasaulio atstovių dietas - maitinasi vien salotų...
Žinomų moterų kančios dėl svorio: nuo saujos ryžių iki visiško bado  (8)
2017 m. gegužės 15 d. 15:23
Dainininkė Valerija Iljinaitė ką tik tapo LNK muzikinio projekto „Mes vieno kraujo”...
Jūros kopūstų salotos
2017 m. gegužės 15 d. 00:01
Šis receptas atsiųstas konkursui „Lengviau ir skaniau“ Dėkojame Liucijai ir...