skonis


Apelsininis keksas  (2)
2016 m. gruodžio 11 d. 00:00
Lengvai pagaminamas, produktai randami pas visus namuose, o skonis... jis nuostabus.
Kiaušinių salotos
2016 m. gruodžio 11 d. 00:00
Tiks ir pusryčiams, ir vakarienei.
Dalia Ibelhauptaitė: mano gyvenimą pakeitusios kelionės  (58)
2016 m. gruodžio 10 d. 00:10
Būna kelionių , kuriose nuo adrenalino kaista kraujas, pamatyti vaizdai ir sutikti...
Nerimas dėl retos ligos proveržių: perspėja dėl sūdytos žuvies  (54)
2016 m. gruodžio 9 d. 13:33
Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba informuoja, kad Europoje vyksta botulizmo...
Jūsų Zodiako ženklui tinkami interjero sprendimai  (5)
2016 m. gruodžio 9 d. 12:39
Ornamentuoti kandeliabrai, persiški kilimai, dramblio kaulo vazos ar plieniniai nuotraukų...
Paslaptinga žuvis be kaulų, kurią labiausiai mėgo Mažosios Lietuvos žvejai  (86)
2016 m. gruodžio 9 d. 00:00
„Apie žuvį reikia kalbėti tada, kai ji pasirodo mūsų vandenyse“,- sako „Šturmų Švyturio“ šefas Česlovas Žemaitis, virš restorano durų Užupyje...
17-metė čiuožėja G. Butkutė Rusijoje ilgisi šeimos ir kokybiško maisto  (16)
2016 m. gruodžio 8 d. 15:38
17-metė Lietuvos dailiojo čiuožimo atstovė Goda Butkutė jau penktus metus kelią į olimpą skinasi per prosenelio gimtinę Rusiją.
Lietuvių mėgstamas tortas „Juodasis miškas“ – bavarų pasididžiavimas  (3)
2016 m. gruodžio 8 d. 12:54
Dauguma žmonių yra ragavę šokoladinio vyšnių torto su plakta grietinėle, bet turbūt...
Kas yra svarbiausias itališkų Kalėdų elementas?
2016 m. gruodžio 8 d. 00:00
Kalėdos Italijoje – tai pati svarbiausia metų šventė , mylima kiekvieno italo.
Horoskopas orchidėjų mylėtojams  (3)
2016 m. gruodžio 7 d. 00:14
Tokio horoskopo tikriausiai dar neskaitėte! Ar atitinka?
Gardžiausi Izraelio virtuvės šventiniai patiekalai  (6)
2016 m. gruodžio 6 d. 17:00
Izraelio šventinius patiekalus projekte „ BORJOMI šventiniai stalai , 2016. Izraelis“ pristačiusi Nida Degutienė džiaugėsi galimybe lietuviams išsamiau...
LSKL čempionate – autsaiderių antausis klaipėdiečiams  (1)
2016 m. gruodžio 5 d. 23:20
Lietuvos studentų krepšinio lygos ( LSKL ) čempionate neliko nepralaimėjusių ekipų. Iki šio pirmadienio vien pergalėmis žingsniavę vienvaldžiai LSKL...
Silkė su kariu  (2)
2016 m. gruodžio 5 d. 00:10
Dar vienas receptas kūčioms.
A. Užkalnis restorane: gaila, kad nebėra litų, būčiau sumokėjęs tūkstantį  (384)
2016 m. gruodžio 4 d. 11:37
Yra kažkoks ypatingas jausmas už vakarienę sumokėti tūkstantį, tačiau nuo to laiko,...
Nemalonus skonis burnoje: kokias sveikatos problemas jis išduoda?
2016 m. gruodžio 4 d. 10:59
Atsibundi ryte ir burnoje jauti nemalonų skonį? Nustatyk koks jis – kartus, rūgštus,...
Buvau Romoje: ką pamatyti, kur nueiti ir nelikti apgautam  (72)
2016 m. gruodžio 3 d. 10:46
Roma – meilės miestas. Perskaitykite iš kitos pusės – Amor. Siauros gatveles, jaukios kavinukės su lašančia aromatinga kava į mažus espresso puodelius bei...
Kaip aš žurnalistės profesiją iškeičiau į padavėjos  (6)
2016 m. gruodžio 3 d. 00:10
60 saulėlydžių. Tiek žurnalistė Asta Lipštaitė palydėjo pamario krašte nusprendusi laikinai pakeisti profesiją.
Grybų ruošimo gudrybės ir paslaptys
2016 m. gruodžio 3 d. 00:03
Pačių rinktais ar pirktais grybais su malonumu gardiname įvairius patiekalus visus metus....
Tortas „Mėlyna morka“  (5)
2016 m. gruodžio 3 d. 00:00
Brangiausiojo gimtadieniui sukurtas ir sukurptas tortas. Apjungiau net tris seniai...
DELFI eksperimentas: įspūdingas vaišių stalas už optimalią kainą – kaip tai padaryti  (44)
2016 m. gruodžio 2 d. 20:10
Pamatęs desertų stalą gomuryje turi pajusti saldumą, sako dekoravimo paslaptis įminę...
Patarimai, kaip gardžiai paruošti žuvį  (9)
2016 m. gruodžio 1 d. 10:53
„Valgykite daugiau žuvies!“ – visos kaip viena tvirtina įvairios sveikatos organizacijos. Visgi šioms rekomendacijoms kol kas paklūsta retas lietuvis, o...
Lietuviai per savaitgalį iš restoranų iššlavė visas austres  (1)
2016 m. gruodžio 1 d. 10:33
Lapkričio 24–27 dienomis Lietuvoje vykusio antrojo Austrių festivalio organizatoriai įsitikino, kad šalyje jaučiamas stiprus tokio tipo pramogų stygius –...
Trys baristos patarimai, padėsiantys pajusti kavos skonių puokštę
2016 m. lapkričio 30 d. 16:13
Ar žinojote, kad kava turi 800 poskonių, du kartus daugiau nei vynas? „Coffee Inn“...
Svarbiausias itališkų švenčių elementas – šeimyniška atmosfera
2016 m. lapkričio 30 d. 16:07
Tradicinių itališkų šventinių patiekalų pristatymu tęsiasi kulinarinis projektas...
Lietuvos verslo pasaulio rakštimi tapęs 26-erių I. Jomantas: mano planas – 30-ies „išeiti į pensiją  (59)
2016 m. lapkričio 29 d. 16:43
Ignas Jomantas – tikra rakštis verslo pasaulyje. Nuo 17 metų šioje srityje...
Kruvina Kauno rūmų istorija: nuo erdviausio restorano mieste iki agonijoj paskendusios karo ligoninės  (3)
2016 m. lapkričio 29 d. 16:40
Kauno istorinę Naujamiesčio dalį šalia Laisvės alėjos puošia Kauno tarpukario modernizmo architektūros šedevras – Kauno įgulos karininkų ramovės...
Požeminiai turtai: koks lobis slypi po mūsų kojomis  (31)
2016 m. lapkričio 29 d. 15:52
Naudodami statybines medžiagas, trąšas ar gerdami vandenį, retai susimąstome, iš kur yra išgautos mūsų naudojamos medžiagos. Toli žvalgytis nereikėtų:...
Belaukiant švenčių: naminiai gėrimai, kurie patiks ir mažiesiems  (4)
2016 m. lapkričio 28 d. 18:19
Nors balta žiema dar neatkeliavo, greitai temstančios dienos ir vis atšiauresnis vėjas,...
A. Užkalnį apgavo restorano pavadinimas, bet jis nesiskundė  (93)
2016 m. lapkričio 27 d. 11:46
Ką sakytumėte, kai restoranas vadinasi gatvės kepėjais? Aš tai manyčiau, kad tai - dar...
Viskas, ką reikia žinoti apie aliejų  (15)
2016 m. lapkričio 27 d. 11:00
Aliejus – tai augalų sėklų ir vaisių riebalai. Kambario temperatūroje jie...