skonis

Į gurmanišką vakarienę rinkosi šimtai viena už kitą gražesnių damų  (37)
2016 m. liepos 29 d. 19:49
Penktadienio vakarą Vilniaus senamiestyje įvyko elegantiška vakarienė po atviru dangumi, kurioje sudalyvauti nusprendė daugybė balta spalva pasidabinusių...
Profesijos pagal Zodiako ženklus: ar teisingai pasirinkote?  (12)
2016 m. liepos 29 d. 00:00
Kokią karjerą mums rekomenduoja žvaigždės? Turint omenyje, kad žmonės darbe praleidžia trečdalį savo gyvenimo, sąmoningas profesijos pasirinkimas yra itin...
Migdolinis pyragas su figomis  (1)
2016 m. liepos 29 d. 00:00
Šis receptas atsiųsta konkursui „Skaniausias vasaros desertas“ . Kviečiame dalyvauti...
Kiek reikia išgerti vandens: didžiausios klaidos ir tikslaus kiekio formulė  (51)
2016 m. liepos 28 d. 10:22
Atrodo, na, kas čia galėtų būti tokio sudėtingo: jeigu greta nėra čiaupo su geriamu...
Išmetate sėklas? Pasirodo, jos naudingesnės už patį arbūzą  (54)
2016 m. liepos 27 d. 06:30
Vasarą mėgaudamiesi sultingais arbūzais mes įgudome meistriškai spjaudyti jų sėklas. Ir visai be reikalo. Pasirodo, jos ne tik skanios, bet ir nepaprastai...
Veiksmingesnis už bet kurį sportinį gėrimą? Patarimai ir perspėjimai  (15)
2016 m. liepos 26 d. 17:17
Visi žinome, kad troškulį geriausiai malšina vanduo, tačiau kartais taip norisi ko nors...
Po viešnagės Los Andžele K. Kerbedis prakalbo apie bręstančius rimtus gyvenimo pokyčius  (38)
2016 m. liepos 26 d. 11:15
„Nuskridau įkvėpti savo mylimo miesto oro“, – klausiamas, ką veikė Los Andžele,...
Burokėliai – vitaminų šaltinis, tačiau naudingiausia dalis ne ta, kurią dažniausiai valgome  (20)
2016 m. liepos 26 d. 06:30
Kaip ir daugelį kitų šiais laikais populiarių daržovių burokėlius auginti pradėjo...
Palygino lietuviškas ir iš kitų šalių atkeliaujančias daržoves: skiriasi ne tik skonis  (22)
2016 m. liepos 25 d. 16:15
Tie, kurie neturi galimybės ar noro daržovių užsiauginti patys ir kaskart valgyti jas šviežias bei, tikėtina, be jokių cheminių priedų, traukia jų pirkti į...
Perpjoviau bulvę per pusę, kad paruoščiau vakarienei kai ką išties ypatingo  (4)
2016 m. liepos 25 d. 15:09
Keptos bulvės su grybais - skamba jau pabodusiai. Tačiau jei jūsų darže jau galima kasti šviežias bulves, o savaitgalį grybavote miške, galite pasigaminti kai...
Psichologė: tėvai draudžia vaikui nesveiką maistą, o patys pasislėpę valgo  (4)
2016 m. liepos 25 d. 00:05
Kalbant apie sveikos mitybos įpročių formavimą vaikams nuo pirmųjų dienų, tiesa yra...
Gastroenterologas V. Urbonas pataria: ką daryti, jei vaikas nevalgo?
2016 m. liepos 25 d. 00:00
Vasarą per karščius dažnai pastebime, kad valgyti norisi mažiau arba visai nebesinori....
Atsiprašau, savaitgaliais aš nedirbu: pažintis su menininke, kuriai vaikai – svarbiausia
2016 m. liepos 24 d. 00:05
Kai pirmą kartą sutikau menininkę Viką Jakienę (38 m.), pamaniau: moteris – vėjas,...
Skandinaviškas sūdytų agurkėlių receptas  (33)
2016 m. liepos 24 d. 00:00
Daržovių derlius pildo mūsų stalus ir išplečia meniu. Vasara – puikus metas eksperimentuoti ir išbandyti naujus skonius.
Sveiko maisto šventėje – desertų mūšis!
2016 m. liepos 24 d. 00:00
Sveiko maisto šventė – tai daugiau nei 25-erius metus trunkanti Lietuvos sveikuolių sąjungos tradicija, skatinanti žmones domėtis valgymo kultūra, sveiku...
Maisto prekės, už kurias lietuviai negailėjo ir „neįsivaizduojamų“ sumų: tai buvo svajonių objektas  (166)
2016 m. liepos 21 d. 18:55
Tikriausiai kiekvienas turime kokių nors nostalgiškų prisiminimų iš tų laikų, kai...
Kuo pakeisti mėsą? 7 baltymų šaltiniai  (109)
2016 m. liepos 20 d. 11:58
Nusprendėte visiems laikams atsisveikinti su gardžiaisiais kepsniais ir mėsainiais? Ši...
Kuo kepsninė pranašesnė už šašlykinę?  (1)
2016 m. liepos 20 d. 07:45
Vienas didžiausių vasaros malonumų – čirškinti mėsą ant įkaitusių žarijų. Tačiau tiek pats procesas, tiek kepinio skonis gerokai skirsis priklausomai nuo...
Kaip valgant nepriaugti svorio: pasinaudokite šiais patarimais ir džiaukitės rezultatais veidrodyje
2016 m. liepos 19 d. 15:05
Jeigu norite numesti svorį, ar jį pakoreguoti, turite būti sumanūs ir išradingi virtuvėje. Kitu atveju maistas pabos ir norėsite viską mesti. Šie patarimai...
Tarp dviejų šalių besisukiojanti menininkų pora: geriausiai pailsime Lietuvoje  (9)
2016 m. liepos 19 d. 00:10
Modelis Julija Steponavičiūtė (22 m.) neseniai baigė kurti savo namus sostinės...
Į Londoną persikėlęs lietuvis pasibaisėjo tautiečių kaimynyste ir įpročiais  (167)
2016 m. liepos 18 d. 15:10
Jau praėjo beveik mėnuo kaip teko persikelti į Londoną, kuriame apstu migrantų iš...
Ekspertai pataria: ką daryti, kad kavos aparatas negestų ir gamintų kokybišką kavą?  (4)
2016 m. liepos 18 d. 11:47
Kavos mėgėjai dažniau kavą geria ne kavinėse, o namuose. Tokią išvadą verčia daryti...
Šaltibarščiai iš miltelių? Ir net sveikesni!  (4)
2016 m. liepos 18 d. 00:00
Vilniuje, Saulėtekio slėnyje, gimsta sveikas prekių ženklo „Urban Food“ maistas skubantiems miestiečiams. Saulė Serafinienė (45 m.) praėjusią vasarą...
Ar žinote, koks ryšys tarp ananasų ir intymių kvapų?  (45)
2016 m. liepos 17 d. 00:00
Esame tai, ką valgome. Būtinai prisiminkite šią tiesą kitą kartą, kai partnerio galva leisis žemiau jūsų bambos. Seksologė Timaree Schmit patvirtina, kad...
Į kurias uogas tikrai verta investuoti: išskiria dvi rūšis  (26)
2016 m. liepos 16 d. 12:30
Už litrą mėlynių – iki keturių eurų. Trešnės – pustrečio ir daugiau, o apie...
Metas prisirinkti gauromečio: jo arbata stiprina nervus ir imunitetą  (8)
2016 m. liepos 16 d. 00:00
Gaurometis jau pražydo, tad pats metas pasiruošti jo arbatai. Apie šios žolelės naudą...
Šviežios žuvies stebuklai: šeimos vakarienė – už eurą  (66)
2016 m. liepos 15 d. 14:18
Prekybininkai naudojasi žmonių nuostata, jog viską lemia kaina, todėl jiems bruka...