Ingredientai
kiaulienos faršo
300
g
svogūno
1
vnt.
pieno
50
ml
džiūvėsėlių
1
v. š.
kiaušinio
1
vnt.
maltos paprikos
0.5
a. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
IKI smulkintų petražolių
1
v. š.
aliejaus
3
v. š.
Gaminimo eiga
1. Kiaulienos faršą sumaišykite su labai smulkiai kapotu svogūnu, pienu, džiūvėsėliais, kiaušiniu, prieskoniais ir IKI smulkintomis petražolėmis.
2. Gautą masę palaikykite šaldytuve 15–20 min.
3. Formuokite kotletus ir kepkite iš abiejų pusių po 3–4 min., kol gražiai apskrus.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai