Ingredientai

vištienos krūtinėlės 500 g
šaldytų baravykų 250 g
parmezano 50 g
česnako 1 skiltelė
šviežių petražolių lapelių 3 g
balzaminio acto 3 stiklinės
alyvuogių aliejaus 5 v. š.
Provanso žolelių žiupsnelis
druskos, pipirų žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Sudėtingiausia šio patiekalo užduotis yra laukti, kol baravykai atšils. Kai grybai taps kambario temperatūros, supjaustykite vištienos krūtinėlę vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į keptuvę su įkaitintu alyvuogių aliejumi.

2. Vištienai šiek tiek apskrudus, į keptuvę suberkite baravykus ir susmulkintą česnako skiltelę. Viską kepkite ant vidutinės kaitros apie 8 minutes.

3. Tuomet įpilkite balzaminio acto ir kelias minutes patroškinkite. Pagardinkite patiekalą parmezanu ir šviežiais petražolių lapeliais. Prie vištienos su grybais puikiai derės makaronai, ryžiai ar bulvių košė.

Reecptu dalijasi IKI.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai