Ingredientai
vištienos krūtinėlės
500
g
šaldytų baravykų
250
g
parmezano
50
g
česnako
1
skiltelė
šviežių petražolių lapelių
3
g
balzaminio acto
3
stiklinės
alyvuogių aliejaus
5
v. š.
Provanso žolelių
žiupsnelis
druskos, pipirų
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Sudėtingiausia šio patiekalo užduotis yra laukti, kol baravykai atšils. Kai grybai taps kambario temperatūros, supjaustykite vištienos krūtinėlę vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į keptuvę su įkaitintu alyvuogių aliejumi.
2. Vištienai šiek tiek apskrudus, į keptuvę suberkite baravykus ir susmulkintą česnako skiltelę. Viską kepkite ant vidutinės kaitros apie 8 minutes.
3. Tuomet įpilkite balzaminio acto ir kelias minutes patroškinkite. Pagardinkite patiekalą parmezanu ir šviežiais petražolių lapeliais. Prie vištienos su grybais puikiai derės makaronai, ryžiai ar bulvių košė.
Reecptu dalijasi IKI.
Atsiliepimai