Ingredientai

Miltai 1 puodelis
Cukrus 3 šaukštai
Druska 0.5 vnt.
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Razinos 1 puodelis
Vanilės ekstraktas 0.5 šaukštelio
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Į dubenį suberkite varškę, miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite elektriniu plakikliu.

2. Įpilkite išmirkytas razinas, supilkite vanilės ekstraktą ir šaukštu gerai išmaišykite (tešla turėtų gautis gana skysta-minkšta).

3. Kabinkite šaukštu, dėkite į miltus, apverskite ir suplokite delnu.

4. Kepkite sviesto ir aliejaus mišinyje kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

5. Patiekite su uogomis, medumi ir grietine, išsukta su cukrumi.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai