Ingredientai
Margarinas
250
g
Varškė
250
g
Miltai
2.5
stiklinės
Cukrus
1
šaukštelis
Druska
žiupsnelis
Kopūstai
1.5
kg
Fermentinis sūris
200
g
Kiaušiniai
4
vnt.
Grietinė
1
stiklinė
Druska
pagal skonį
Cukrus
1
šaukštelis
Krapai
pagal skonį
Porcijos: 16
Gaminimo eiga
Sumaišykite varškę, margariną, miltus, druską ir cukrų, kad tešla taptų vientisa.
Trumpam padėkite ją šaltai.
Smulkiai supjaustykite kopūstus ir patroškinkite nedideliame kiekyje vandens, kad suminkštėtų, bet liktų traškūs.
Pagardinkite druska, cukrumi ir pjaustytais krapais.
Nukoškite per sietą.
Padenkite tešla orkaitės skardos dugną ir kraštus.
Tolygiai paskleiskite ant tešlos nukoštus kopūstus.
Sutarkuokite sūrį ir užberkite ant kopūstų.
Sumaišykite kiaušinius bei grietinę ir užpilkite ant viršaus.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 20-30 minučių.
Atsiliepimai