Ingredientai
Kiaušiniai
10
vnt.
Sviestas
100
g
Fermentinis sūris
100
g
Svogūnai
2
vnt.
Majonezas
1
indelis
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
1. Kiaušinius kietai išvirkite. Atvėsinkite ir nulupkite. Atskirkite baltymus ir trynius. Atskirai supjaustykite trynius ir baltymus.
2. Sviestą iki prireiks laikykite šaldytuve.
3. Lašišą smulkiai supjaustykite.
4. Fermentinį sūrį sutarkuokite, svogūną labai smulkiai supjaustykite.
5. Sluoksniuokite: tolygiai į indą berkite susmulkintus kiaušinių baltymus, sutarkuotą sūrį, supjaustytą lašišą, uždekite pusės reikalingo majonezo sluoksnį, suberkite svogūnus, užtarkuokite šalto sviesto, užberkite du trečdalius trynių, užtepkite likusį majonezą, suberkite likusius trynius.
6. Papuoškite smulkiai pjaustytais žalumynais.
7. Dėkite į šaldytuvą ir palaikykite bent pusę valandos.
Skanaus!
Atsiliepimai