Ingredientai
Vištų šlaunelės
300
g
Morkos
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Saldžiosios paprikos
1
vnt.
Pupelės
85
g
Svogūnų laiškai
2
vnt.
Citrinos
1
vnt.
Kokosų pieno kremas
200
ml
Vištienos sultinys
500
ml
Aitriųjų paprikų dribsniai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Pakepkite puode su aliejumi ir prieskonių mišiniu svogūną, morką, vištieną, o baigdami įdėkite susmulkintą papriką.
2. Supilkite ant vištienos karštą sultinį ir kaitinkite keletą minučių.
3. Įpilkite kokosų pieno kremą, suberkite pupuoles ir trumpai pavirkite.
4. Pagardinkite citrinų sultimis.
5. Papuoškite žaliaisiais svogūnų stiebeliais ir aitriųjų paprikų dribsniais.
Skanaus!
Atsiliepimai