Ingredientai

Morkos 2 vnt.
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Česnakai 1 skiltelė
Sviestas 2 šaukšteliai
Garstyčios 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos filė supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais ir apiberkite druska ir pipirais.

Morkas ir pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Saliero šaknį- nedideliais gabaliukais.

Susmulkinkite svogūną, o česnako skiltelę išspauskite.

Vištieną apkepkite svieste ir sudėkite visas daržoves. Uždenkite dangčiu ir kepkite ant mažos ugnies apie 10 minučių.

Pamaišykite, supilkite vištienos sultinį, įdėkite garstyčias. Gerai išmaišykite ir vėl uždenkite dangčiu. Taip kepkite ant nedidelės ugnies dar 5 minutes.

Dangtį nukelkite ir padidinkite ugnį, kad nugaruotų šiek tiek skystimo. Taip kepkite apie 5 minutes.

Sumažinkite ugnį ir supilkite grietinėlę.

Maišant kepkite, kol grietinėlė užvirs.

Patiekite su ryžiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai