Ingredientai

Česnakai 4 skiltelės
Druska 1 šaukštelis
Aliejus 3 šaukštai
Kmynai 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves nuskuskite (jei šviežios, pakaks nuplauti vandeniu su šepetėliu) ir supjaustykite griežinėliais arba gana plonomis skiltelėmis.

Sudėkite į šaltą vandenį ir palaikykite apie 10 minučių. Išgriebus, gerai nuvarvinkite.

Bulves dubenyje apipilkite aliejumi ir sumaišykite su stambiai supjaustytomis ir peiliu sutraiškytomis česnako skiltelėmis, stambiai supjaustytu svogūnu, prieskoniais ir lauro lapais.

Gerai išmaišius viską supilkite į platų kepimo indą ar ant kepimo skardos, ištiestos kepimo popieriumi. (Geriausia, jei bulves išgriebsite rankomis - taip dubenyje liks perteklinis aliejus ir skystis nuo bulvių.)

Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai