Ingredientai

Kokoso drožlės 0.5 puodelio
Migdolai 0.5 puodelio
Kokosų aliejus 3 šaukštai
Vanilės ekstraktas 0.5 šaukštelio
Cinamonas 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Ant kepimo popieriaus pažerkite kokosų drožlių ir kepkite orkaitėje apie 10 minučių, kol jos švelniai paruduos.

Palaukite kol kokosų drožlės atvės.

Nulupkite migdolų žieveles ir su anakardžių riešutais sumalkite iki rupių miltų.

Sumaišykite visus produktus ir labai gerai išmaišykite.

Masę sukrėskite ant maistinės plėvelės, suvyniokite ir suspauskite į ilgą, plokščią stačiakampį.

Valandai įdėkite į šaldytuvą.

Supjaustykite norimo ilgio batonėliais.

Laikykite šaldytuve ne ilgiau savaitės.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai