Ingredientai

rudojo cukraus 1 stiklinė
vandens 0.5 stiklinės
migdolų 1 saujelė
Porcijos: 4
Naminio griliažo tikrai dar nebūsite ragavę. Tad puiki proga jo padsigaminti patiems. Naminį griliažą gabaliukais pjaustykite, kai atvės.

Gaminimo eiga

* Į keptuvę suberkite cukrų ir supilkite vandenį. Kaitinkite ant vidutinės kaitros apie 10 min., kol pradės formuotis karamelė.

* Riešutus susmulkinkite peiliu.

* Išvirusią karamelę supilkite į kepimo skardą ir apibarstykite smulkintais riešutais. Paskleiskite. Prieš patiekiant atvėsinkite.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai