Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Keptuvėje įkaitinkite aliejų.

Nupjaustykite svogūnų galiukus, nulupkite, perpjaukite perpus ir smulkiai supjaustykite griežinėliais. Suberkite smulkintus svogūnus ir česnakus į keptuvę su aliejumi. Sumažinkite kaitrumą, kepkite kas 5 – 10 min. pamaišydami 40 – 60 min. Svogūnai ir česnakai turi būti gelsvi, minkšti. Neprideginkite.

Užkaiskite dideliame puode vandens, pagal instrukciją išvirkite makaronus. Pasilikite 1/2 stiklinės vandens nuo makaronų. Makaronus nukoškite, paskui vėl suberkite į puodą.

Kai svogūnai bus karamelizuoti, supilkite į keptuvę pasiliktą nuo makaronų vandenį. Maišykite, kol svogūnai sugers vandenį, tada suberkite gorgonzolą. Pamaišykite, kol sūris ims lydytis. Jei mišinys atrodo sausas, galite įpilti dar šiek tiek vandens nuo makaronų.

Supilkite mišinį į puodą su makaronais, išmaišykite, įberkite druskos, pipirų.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai