Gaminimo eiga

Į puodą supilkite grietinėlę, 75 ml pieno, cukraus, vanilinį cukrų ir smulkintus rausvuosius pipirus. Maišykite ant nedidelės ugnies, kol padažas išsilydys.

Tada nuimkite nuo ugnies ir palikite pastovėti apie 10 min. Likusį pieną mažame inde sumaišykite su želatina ir palikite pastovėti apie 10 min.

Vėliau grietinėlės padažą užvirkite, supilkite į jį želatiną ir maišykite, kol ištirps. Palikite pastovėti dar 5 min. ir vėliau perpilkite per sietelį į puodelį.

Gautą masę išdalinkite į 6 formeles, pateptas aliejumi, ir palikite pastovėti šaldytuve apie 6 val.

Norėdami paruošti uogų padažą, sumaišykite jas su cukrumi ir pipirais pagal skonį (uogas galite sumaigyti kita šaukšto puse). Po to palaikykite apie valandą, kol iš jų pasidarys sirupas. Patiekite panna cotta su vyšniomis.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai