Ingredientai

šilkinio tofu 300 g
juodojo šokolado 250 g
klevų sirupo (pagal skonį) v. š.
migdolų sviesto 2 v. š.
vanilės ekstrakto 1 a. š.
druskos a. š.
espreso miltelių a. š.
Kaip pasigaminti gardžius šokolado putėsius? Štai paprastu ir nesudėtingu receptu dalijasi tinklaraštis „AuGalingas pirmadienis“.

Gaminimo eiga

Paruošimas:

1. Ištirpinkite šokoladą mikrobangų krosnelėje arba dubenyje. Tirpdant mikrobangų krosnelėje pamaišykite kas 15 sekundžių, kol visiškai ištirps. Tirpdant dubenyje į puodą įpilkite vandens, kurį šildysite, o ant viršaus dėkite dubenį. Į jį meskite sulaužytą šokoladą ir nuolat maišykite, kol ištirps.
2. Į maisto smulkintuvą sudėkite visus ingredientus, išskyrus šokoladą, ir sutrinkite iki vientisos masės.
3. Tuomet maisto smulkintuvą nustatykite dirbti lėčiausiu greičiu ir lėtai pilkite ištirpusį šokoladą tol, kol viskas virs į vientisą masę.
4. Supilkite į puodelius ir palikite apie 30 min šaldytuve, kad sustingtų.
5. Prieš pat patiekiant pridėkite mėgstamų uogų ar šokolado gabaliukų.

Receptu dalijasi Pick up limes.

Šokolado putėsiai

Projektas „Tapk auGalingas“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai