Kaip pasigaminti gardžius šokolado putėsius? Štai paprastu ir nesudėtingu receptu dalijasi tinklaraštis „AuGalingas pirmadienis“.

Gaminimo eiga

Paruošimas:

1. Ištirpinkite šokoladą mikrobangų krosnelėje arba dubenyje. Tirpdant mikrobangų krosnelėje pamaišykite kas 15 sekundžių, kol visiškai ištirps. Tirpdant dubenyje į puodą įpilkite vandens, kurį šildysite, o ant viršaus dėkite dubenį. Į jį meskite sulaužytą šokoladą ir nuolat maišykite, kol ištirps.
2. Į maisto smulkintuvą sudėkite visus ingredientus, išskyrus šokoladą, ir sutrinkite iki vientisos masės.
3. Tuomet maisto smulkintuvą nustatykite dirbti lėčiausiu greičiu ir lėtai pilkite ištirpusį šokoladą tol, kol viskas virs į vientisą masę.
4. Supilkite į puodelius ir palikite apie 30 min šaldytuve, kad sustingtų.
5. Prieš pat patiekiant pridėkite mėgstamų uogų ar šokolado gabaliukų.

Receptu dalijasi Pick up limes.