Porcijos: 6
Lengviausias ir greičiausias šokoladinis pyragas, kai netikėtai užgriūna svečiai.

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Kepimo formą patepkite sviestu ir išklokite kepimo popieriumi.

Šokoladą sulaužykite gabalėliais ir išlydykite kartu su sviestu virš indo su verdančiu vandeniu.

Kitame dubenyje virš indo su verdančiu vandeniu paplakite kiaušinius, kol ims tirštėti, tada nuimkite nuo ugnies ir išplakite iki putų.

Pusę kiaušinių masės įmaišykite į šokolado masę. Tada įmaišykite likusią. Supilkite į kepimo formą ir uždenkite sviestu patepta folija.

Kepimo formą įstatykite į didesnę formą su labai karštu vandeniu. Vanduo turi siekti pyrago vidurį.

Kepkite 5 min. Nuimkite foliją ir pakepkite dar 10 min. Išimkite iš indo su vandeniu ir leiskite atvėsti. Tada išverskite iš formos ir skanaukite.

Pastaba: visi ingredientai turi būti kambario temperatūros.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai