Ingredientai
Menkės filė
500
g
Malti džiūvėsėliai
5
šaukštai
Kiaušinis
1
vnt.
Kaparėliai
3
šaukšteliai
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
1
skiltelė
Žaliosios alyvuogės
10
vnt.
Žiediniai kopūstai
400
g
Šparaginės pupelės
200
g
Kokosų pienas
200
ml
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Menkės filė sumalti, sudėti pusę smulkiai supjaustyto svogūno ir česnako skiltelę, įmušti kiaušinį, sudėti džiūvėsėlius, pipirus, druską ir susmulkintus kaparėlius. Gerai išminkyti faršą, formuoti kukulius ir dėti į garų puodą- 5-7 min.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti likusį susmulkintą svogūną, susmulkintas alyvuoges, trumpai apkepti. Tada sudėti kalafiorus ir šparagines pupeles, įpilti apie pusę stiklinės vandens (jei turite įpilkite sultinio), įberti druskos ir patroškinti apie 5 minutes. Pabaigoje sudėti kukulius ir supilti kokosų pieną ir dar patroškinti, kol padažas užvirs.
Dėkojame skaitytojai Alminai už receptą!
Atsiliepimai